Torplyckor med chokladrippel.
Recept: ca 50 stycken
* 3 dl vetemjöl
* 1 dl grovt rågmjöl
* 150 g margarin
* 1 dl socker
* 1 tsk vaniljsocker
Garnering:
* Mörk choklad
* Vit choklad
Blanda ihop allt utom chokladen. Gör fingertjocka längder. Skär till 5centimetersbitar. Lägg på bakpappersklädd plåt. Grädda i mitten av ugnen i ca 12 minuter till en temperatur på 175 grader. Om de kännns stora när de är färdiggräddade kan man dela dem på mitten ( det gjorde jag ). Smält chokla doch ringla över.
( Jag )
* 3 dl vetemjöl
* 1 dl grovt rågmjöl
* 150 g margarin
* 1 dl socker
* 1 tsk vaniljsocker
Garnering:
* Mörk choklad
* Vit choklad
Blanda ihop allt utom chokladen. Gör fingertjocka längder. Skär till 5centimetersbitar. Lägg på bakpappersklädd plåt. Grädda i mitten av ugnen i ca 12 minuter till en temperatur på 175 grader. Om de kännns stora när de är färdiggräddade kan man dela dem på mitten ( det gjorde jag ). Smält chokla doch ringla över.
( Jag )
Kommentarer
Postat av: Beth
Ser goda ut!
Trackback