Maskeradparty.

Det är i och för sig typ ett år men tycker ändå det skall bli riktigt skoj! Klubbfest är det som står på schemat. Med Bmk Tellus såklart. Jag funderar på vad jag ska vara!! Är det någon som har ett himla bra tips så är det bara o hojta till:)

Men kanske prinsessa? I riktigt rosa klänning, tiara och glittrande skor;) Kunde vara lite skoj.

Jump.

Typ RedBull ger dig vingar;)


 Foto: Jag

hehe..


Värme?

Vad är det med förra årets vår egentligen? Förra året vid den här tiden var jag nära på barbent. ( okej inte riktigt men nästan! )

I vilket fall undrar jag var den tagit vägen. Jag trodde det var panik på jorden i och med global uppvärmining men jag kan personligen inte hitta den någonstans.. Det kanske är varmare på övriga ställen vad vet jag? Överallt har jag ju som sagt inte varit..

I vilket fall hade lite värme inte skadat. Kallt på skolan är det med.. usch.. Lite sommarkläder vill jag börja använda tack. Shoppa lite nytt hade inte heller varit helt fel! Lite nya kläder är så välkomna så. Det börjar bli lite nopprigt bland end el saker där känner jag.

Fast egentligen ska jag väl inte klaga? Jag har det trots allt ypperligt bra!

Träningsdagbok: vecka 9

Veckorna rullar på i ett rasande tempo.

Måndag: Badminton, 80 min
Tisdag: Simning med mera, 80 min
Onsdag: Simning, 30 min, badminton, 90 min
Torsdag: Badminton, 90 min
Fredag: ---
Lördag: Ungefär en miljard matcher så nu är jag helt död
Söndag: Badminton, fast sjukt oseriöst. Anledning: se ovan.

Mixed.

Här har man letat i evigheter och försökt hitta den perfekta mixedpartnern. Någon som har en spelstil som passar ihop med ens egen. Tro mig, det är inte lätt det där. Men jag har hittat honom! ( Mixedkategorien är förresten katergorin där en tjej och en kille spelar ihop) I vilket fall, han fanns ju framför ögonen på mig;)

Det var nämligen min bror.


 
Foto: Jag

Olle heter han. Det har jag trligtvis nämnt tidigare. Han är snäll för det mesta. Jag har inte mött någon som inte sagt att vi liknar varandra. Han är fyra år yngre än mig. Men för det mesta bara tre. Han är extremt duktig i sport, till skillnad mot mig med andra ord. Jag tycker det är skoj men jag ha ringen fallenhet för det. I vilket fall kom vi på igår att vi är det fenomenala mixedparet. Vi har aldrig spelat tillsammans. Ända fram till igår. Då gick det suveränt! Det var riktigt himla megakul om jag ska vara ärlig och det känns riktigt bra att vi dessutom vann allt! Vi hade alltså Klubbmästerskap igår och vi var inte tippade att vinna om man säger så, hehe. Men skam den som ger sig! Det gick vägen den här gången. Det känns bra inför framtiden. Jag ska helt klart återkomma om detta.. Undrar hur bra det kommer fortsätta gå?

Den som lever får se.

RSS 2.0