Skola.

Igår var det bal, och jag kände att jag så gärna ville vara med! Tänk att gå i fin klänning, snygga skor, snygg sminkning, snygg allting.. Jag längtar! För vad vore en bal på slottet.

Men nu sitter man här, med läxor, eller a, läxor som man borde göra. Inte riktigt lika kul om man säger så;) Menmen, positvit tänkande var det, jag får åtminstone gå i skolan.. Och lära mig saker. Förresten är det ju lov med snart, de tär bara två veckor kvar nu. TVÅ VECKOR!! Var tog tiden vägen? Den frågan brukar jag ställa mig. Jag brukar tyvärr inte få så många svar. Men det är en annan historia.

Jag har i alla fall  en del saker att se fram emot:) På fredag blir det fest, med samhällarna, hohojaja! Skojigt. Jag vill förresten ha något riktgigt snyggt på mig. Hade jag haft pengar, och om det varit nästa fredag, istället för nu, hade jag kunnat beställa den här snyggingen;

Rare Fashion - Flower Dress
( nelly.com)

Hemma från Paris!

Paris var helt enkelt fantastiskt! Jag älskar den staden:) Den var hur fin som helst och jag känne ratt jag hade behövt vara där mer dagar för att lära känna den!

Det var alltså med kören och orkestern som jag jag åkte med. Plus lite franskaelever med då:) Vilket var mycket bra, för det gjorde att tre extra vänner åkte med:) Veckan har helt enkelt varit toppen. Det enda som hade varit bra, va rom vi hade fått lite mer fritid.. Men man kan inte få allt, skoj i vilket fall!

Idag var jag ledig från skolan. jag behövde kolla upp min störda tumme. Tyvärr var den  inte bra.. Det kommer krävas en operation och sedan gips. Nåväl, jag kommer säkert bli ompyssla doch bortskämd efter det i alla fall, mohaha! jag får vara positiv ju! 

Det tar nog dock ett tag innan operationen blir av. Framemot höst kanske? Jag får se helt enkelt. Bara det inte blir före sommaren, eller under den. Jag ska ju sommarjobba och allt, sola och bada är ju inte heller så himla toppen med gips.

Nåväl jag lever:) Jag får väl vara nöjd med det.









Trevligt helt enkelt:D


Lördag= Eurovison!

Så, idag var det den stora dagen. I alla fall om man frågar Rina, melodifestivalsnörd som hon är;) ('' Eurovison heter det Johanna!! '')

I vilket fall innebär det en kväll med tjejvännerna:) Riktigt trevligt måste jag säga, det blir som en liten uppvärmning inför Parisresan. Alltså hjälp, klarar vi inte av kvällen med varandras sällskap hur ska vi då klara 22 timmar i en buss?! Det är frågan alltså.. Svaret kommer i slutet av veckan. Ja. parisresan blir helt klart en upplevelse:D Hoho, sex stycken tjötmumrikar i ett och samma rum. Jag är ledsen Karolina, men du får ligga i om du ska kunna få din sömn alltså.. :P Vi får vara snälla och låta dig få sova någon av nätterna.

Vem vinner ikväll nu då? Jag hoppas på Sverige, men det blir väl Azarbadjan eller något. Det känns som om östländerna prenumererar på förstaplatsen;) Haha.

Jag har faktiskt knappt hört låtarna om jag ska vara ärlig, fast Norges hörde jag. Men jag förstår inte varför den är förhandstippad? Då var Danmark bättre, eller Greklands bidrag var ju även det lite klämkäckt och trallvänligt. Tur jag får sällskap med kunniga folk ikväll,  det blir riktigt intressant det här:D

Jag ska helst hinna med lite annat idag också. Träningen har jag halkat efter med ganska så rejält den här veckan.. Det bara blir så. Men en löprunda tror jag det får bli idag faktiskt. Som en kompensation för att jag ska svulla kakor ikväll, mohaha. Så gick det med den nyttigheten;)

Nationellt matteprov..

Imorgon blir det dödens dag, inte så att jag ska möta djävulen, men nästan. Det är matteprov imorn! Ett nationellt sådant. Jag blir ju inte alls nervös här, nejdå.. Matte C till råga på allt. Det värsta är att jag är rätt bra på matte ( Tur för dig tänker många då) Men tro mig, de tär jobbigt, för då har man pressen på sig på något sätt.. Från olika håll. Både utifrån, men mest från mig själv, och kanske är det det som egentligen är det värsta av allt. Att sätta press på sig själv. Man gillar inte att svika sig själv. Det känns inte bra.

Men hakuna matate var det ju. Jag får bita ihop. Och inte klaga. Det kunde ha varit värre. Men jag tror alla någon gång har kännt psykologisk smärta så att säga. Det gnager i magen, och på ett sätt känns detta matteprov som det viktigaste i världen. Hur det nu kan vara det, jag menar det är bara matte ju..

Nog tjatat om mina i-landsproblem. Jag får helt enkelt bita ihop. Positivt tänkande har jag dessutom lärt mig i helgen så det had eju varit underbart i fall jag dessutom skulle kunna använda de nya kunskaperna. Fast det känns lite som den redan har flygit ut ur hjärnan. Så känner jag ofta, som att man lär sig något och sedan försvinner det. Det är ju värdelöst. Jag hade velat minnas kloka saker. Istället är det massa onödigt tjafs som åker runt där bland kopplingarna. Typ tankar om vilket godis jag egentligen ska äta på lördag. Fast lördagen är rätt viktig;) Eurovision och allt ju! Inte för att jag kan något men sällskapet är det viktigaste:)

Usch vad klyschig jag låter. Stavas det förresten så?

Nej, nu gäller det här. Att kämpa och göra sitt bästa. Klyschorna gör sig påminda igen.

Slutsats: ibland känns det som om hela livet är en samling klyschor..

Nog talat om detta, godnatt (eller något)

Varför har man inte alltid underbara helger?

Svar: För att man verkligen ska känna när det är bra.. skulle ngn klok,gammal och förståndig typ säga. Men jag är ju inte gammal.. Jag vet iofs inte om jag är klok och förståndig heller för den delen, men gammal är jag inte.. Om jag då inte nödvändigtvis måste jämföra mig med Cissis lilla bebi..

Jaja, det finns en anledning till att jag att upp det här. Och den är rätt enkel. Jag har precis haft en underbar helg i Skövde! Och det enda jag vill göra  nu är att åka tillbaka dit, med samma folk som jag var där tillsammans med då är förutsättningen. För jag hade nog inte tyckt det hade varit lika kul att sitta i en hotellkorridor till fyra på natten alldeles för mig själv..

Man kan säga att jag had en riktig tur som fick åka med i alla fall:) Reservplats is the shit. Tack Gud! (Eller kanske att det är den personen som hoppade av som jag ska tacka? Om du uppmärksammar det här ska du få en kram av mig. En bamsekram.

Alla folk var helt enkelt helt underbara (men det framgår nog rätt tydligt redan..) En Ledarcamp var det för att vara exakt. Sextio ledare i åldern 18-25 var där och tillsammans gjorde vi massa skoj saker:) Helgen började med samarbetsövningar, varvades med föreläsningar, massa tjat, massa mat, ''skedliggning'', bugg, legvisning.. Det där med att visa leg var ett konstigt fenomen.. Okej att man kan behöva göra det ibland, men när man köper chips och choklad? jag förstår inte det här..

Jag kommer antagligen ta upp den här helgen i fler inlägg, för tillfället  tar den stor plats i min arma hjärna:)

Tack till de som gjorde detta möjligt! (Folksam må ha tråkiga föreläsningar om försäkringar men en idrottsfond har dom:) Och sen till alla underbara människor! Skulle jag nämna alla namn hade det tagit ett tag;)

Vårblandning.

Lite upprepning blir det här nu. Jag skrev troligtvis om detta förra året.. Vilken variation alltså.  I vilket fall, idag var första Vårblandningen med kören och hej och hå. Jag blev riktigt för´vånad över att det var så himla bra. Kan tolkas på olika sätt det här känner jag.. inte så att jag trodde att det skulle bli dåligt utan det avr snarare så att jag inte visste vad som skulle ske.. Bra Johanna! Du är ju med i kören och allt, och ändå var hela andra akten en enda stor surprise. På ett bra sätt som tur är. Oerhört bra var det tycker jag som sagt.. Upprepning var ju temat idag då..

I övrigt måste jag säga att jag aldrig kan bli någon humorbloggare, i alla fall inte om jag ska jämföra mig med en viss Rina Ghazale. Hon skriver en riktigt kul blogg! Så himla Rina på något sätt:) Om det nu är någon som uppmärksammar detta inlägg, och har orkat läsa ända hit och inte fastnat på min första upprepning så säger jag till er nu att ni borde kolla in den bloggen! Jag är inget teknikfreak så några länkningar blir det inte här ( eftersom jag inte vet hur man gör) Men ni väl vad Google är förhoppningsvis? Sök på namnet där helt enkelt. En livsviktig rekomendation.

Finns det förresten en livsnödvändig rekomendation? ( Stavade jag rätt nu) Det känns nämligen som om en rekomendation är just en.. rekomendation.. Och något som är livsnödvändigt borde väl vara starkare än en rekomendation? Herregud vad jag babblar.. Jag skyller på att jag på sista tiden har umgåtts för mycket med nv-are. För att inte tala om en viss ordmärkare vid namn Elin.

Hon får sig allt några skratt varje dag.. åt alla fel som jag säger! Jag är inte bra på svenska då jag pratar.. mer erkänn visst låter uttycktet '' Jag är så himla försoven'' bra? Jag tycker att verbet ''försoven'' borde finnas.. Fast nu är det ju inte jag som gör ordböckerna så det är väl bara att se sig besegrad..

Men man säger ju att hoppet är det sista som lämnar människan.

Mia och Susanne.

Det låter som ett radarpar. och det avr det ju med, på sätt och vis.

Idag, denna kväll rättare sagt, har jag spenderat min tid i min gamla skolas aula. Det var mycket trevligt med tanke på att de som föreläste där var grymma! Jag lärde mig hur mycket som helst och jag ska verkligen försöka leva upp till det för en gångs skull.  Jag får se hur det artar sig. Förhoppningsvis går det bra:)

För övrigt är jag stressad för första gången i mitt liv.. Det är en massa saker  i skolan nu. Plus en massa andra irriterande tankar som trängs med alla kunskaper i hjärnan. Inte så trevligt med otrevliga tankar. Jag får helt enkelt försöka göra som Mia sa. Tränga undan dem. Vilja tränga undan dem. Och bestämma mig. ( alltså inte faktan då.. det hade kännts lite meningslöst.. )

Nej nu får jag nog helt enkelt plugga. Jag måste, måste, måste.

Jag hatar måsten. Men så är det ibland. Är man perfektionist så..

Ha det bra allihop därute! Jag ska försöka återkomma med mer uppdateringar om min ( kanske inte så) extraordinär vardag.

Lev så du mår bra!


( Jag )

Tusensköna.

Tusensköna. Vilke fint ord egentligen. Låter som ett adjektiv nästan; '' Du är så tusenskön''. Jag ska säga så till någon, någon gång.


( Jag )

Jag får börja testa att ta mer kort med min morfars kamera. Lär man sig den bara kan det nog bli riktigt proffsigt. men så länge får min '' gamla'' duga:)

Så försvann du från mig igen.

jag talar om solen. Den har en tendens att försvinna. Eller om det är molnen som är i vägen. Whatever.

Nu var långhelgen slut. Snyft och stön svarar jag på det. Det hade varit med bara två veckors till lov eller så, så min slappa hjärna kan få återfå sin forna konsistens. Jag tror i alla fall att den får det av vila. När jag talade om mina lovdrömmar för min moder möttes jag av suckanden och ickesympatiska bemötanden. Men jag vet att i alla fall Rina skulle hålla med mig! Jarrå!

Så en långhelg har det varit. Och hur underbart sedan! Toppen! Jag måste ärligt säga att det var mycket med hjälp från mina goda vänner. Några stycken i antal men jag vill ge extra rosor till Rina, Karolina och Elin! Tack för att ni hjälpte mig äta upp husets rester, inklusive kladdkaka och chips. Jag hade inte klarat det själv skulle jag tro. Och had ejag gjort hade jag rullat från hemmet till skolan imorgon. Men nu kan jag gå fram på mina (suck) fortfarande vita ben. Någon mer än mig som har dåliga pigment som känner lite sympati med mig? Rina och Elin är redan mycket mer bruna än vad ens kommer vara när sommaren är slut. Jag och Elin hade för övrigt en diskussion om hur brun man egentligen kan bli? Alltså om man solar dygnet runt ( med solskydd i mitt fall) Det återstår att se det här.

Jag hann faktiskt ta lite kort i igår med:) Tack morfar för att du har en grym kamera. Jag tackar den, det känns som om det är mest den i alla fall. personligen är jag nog inte världens talang gällande bild och form..


( Jag )

Solgult och allt!


RSS 2.0