Seriespel.

Idag har jag spelat badminton! :) Som vanligt får man väl säga ;P Jättekul var det eftersom vårt lag vann båda matcherna. Båda lagen vi mötte var duktiga så alla matcher var jämna men vi lyckades i alla fall vinna båda våra matcher med 5-3. Skoj! Det känns hur bra som helst! Vad har resten av folket haft för sig idag då?

Just nu är jag bara hemma. Megaprov på måndag. Jag vill kunna. Därför blir det plugg blandat med att se på tv. Egokväll helt enkelt. Resten av familjen är borta just nu. Något med att de skulle träffa några finnar som min lillebrors lag mött i hockey. Eller något.

Ha det bäst!



( Jag )

Blått.

Det är färgglatt ute idag. Solen är gul. Blad är gula, gröna, orangea, bruna med mera. Höst är det. Och jag gillar hösten när dagarna är som idag:)


( Jag )

Historia.

Nu har skolan dragit igång. På allvar. Det tog ett litet tag men nu får man vara beredd. Historiaprov har jag på måndag. Samt relativt stora läxor i både spanska, samhäll och svenska. Så kan det vara. Jag får hålla i mig någonstans till ovädret blåst förbi. Det ska nog gå.


( Jag )

Höst.

Det är verkligen höst nu. Vädret är typiskt för höst. En solig höst vill säga. Helt underbart är det. Mattias har precis varit här. Också har jag lagat mat med. Korv stroganoff blev det till idag. Gott! Att laga mat är riktigt roligt tycker jag:)


( Jag )

Tisdag.

Idag blir det ingen träning. Men kanske en promenad? Jag får se. Vädret är i vilket fall strålande så det lär det bli. Trött är jag med. Som bara den. Har knappt någon energi alls. Så är det ibland..

53490_p1030215mod

Det här blir ju helt klart dagen lookbooktjej. Ursnygg.

Appletree.

53062_eve

lookbook. igen.

Redhaired.

52344_lookbook
 lookbook.

Undrar om jag passat i rött hår..

Söndag.

Idag trodde jag skulle bli en tråkig dag. Utan någonting att göra. Men nu blev det inte så. Kom på att träna ska jag ju göra mellan fyra och sex så då försvinner ett par timmar där. Sedan måste jag plugga engelska och hstoria med. Till Mattias ska jag snart gå med. Ikväll kommer mormor hit. Då ska vi beställa en present till mig från Asos:) Najs..

Vad ska resten av folket ha för sig idag då?

Om kollen, igen.

Här sitter man. I ensamheten. Jag är mörk i sinnet. konstiga tankar. Drömde massa jobbigt i natt. Jag hatar att drömma. De får mig att känna mig illa till mods. I alla fall för det mesta. Blä.

Jag har varit på dop idag med. Det var ju kul i alla fall. Min syssling Ludvig som döptes är så himla gullig!

Mamma var en klant. Och jag med för den delen. Givetvis glömde jag kameran!! Och det gjorde mamma och morfar med. Typiskt alltså. Jag hade kunnat ta en hel del mysiga bilder. Mamma tog ändå priset. Hon glömde presenten. Klant där. Det ska dock tilläggas att vi åkte tidigare än vad som var planerat. Morfar undrade om vi ville åka tidigare så vi skulle kunna gå lite i affärer. Givetvis ville vi det. Det gjorde att vi kom i obalans. Rubbade på vår förra planering alltså. I alla fall så hittade jag lite grann som jag köpte. En mysig grå kofta från Race marine. Fast jag ska få den på min födelsedag.

Mamma glömde alltså presenten. Och köpte därmed en ny. En bok med rim och ramsor blev det. Jättesöt! På dopet senare visade det sig att en annan person köpt en liknande present som den mamma köpt från början. Tur att hon glömde den första hemma då. Det visade sig också att föräldrarna speciellt hade önskat sig böcker. Fast det visste vi inte om. Tur igen att mamma glömde presenten. För det blev ju bra till slut. Jag är också helt slut.

Lite till om kollen.

Idag gick jag och simmade igen. Börja bli värsta simmaren nu;P haha, nej men ärligt jag har länge hatat att simma men det börjar gå över nu. I vilket fall så när jag skulle gå hände detta;

Kvinnan i kassan: Hej igen! Jag måste bara säga att jag blandar alltid ihop dig med din syster.
Jag: ??? ee ( ser frågande)
kv.i.ka: För visst har du en tvillingsyster?
Jag: nee..
kv.i.ka: Va! Vad lustigt för det är en tjej som simmar i simklubben som ofta går här och som är fruktansvärt lik dig.
Jag: Jaså jaha? Vad lustigt.
kv.i.ka: Det var det ja, aa du har väl en dubbelgångare då.

Lite läskigt det här.. Vem kan det vara? jag menar, det här är inte direkt största staden, man känner igen många, speciellt om man har en dubbelgångare. Konstigt. I alla fall lovade hon att ta reda på vad den tjejen hette så hon skulle säga det till mig sen;P hehe..

Nu förstår jag att hon sa till mig och en kompis en annan gång när vi var där att man ju egentligen inte behöver betala om man är medlem är ÅSS. Hon trodde väl att jag var den där '' Tvillingsystern'' då.

Jag ska uppdatera me rom detta när jag får reda på mer:P

Lite om att hålla koll.

Ibland kan jag bli lite förvirrad. Som till exempel när mina vänner är spårlöst försvunna. Jag skulle plocka ut en bok ur mitt skåp och samtidigt som jag står där och småpratar med mig själv så inser jag att Elin och Julia är spårlöst försvunna. Kan inte hitta dem. Jag tänker att de väl gått i förväg så jag går till engelskan som vi ska ha. Men nej där är de inte, jag tänker då att jag ska gå på toa för att det är en liten stund kvar och på vägen tillbaka till skåpen möter jag Julia, som varit på toa, som ser helt förvirrad ut och undrar varför jag är på väg tillbaka samt varför inte Elin är med mig. Jag blir lite confused och säger att jag trodde hon var med henne. Men nej, jag fortsätter gå till skåpen där toaletterna är och där står också Elin. Hon ser förvirrad ut.

Det här var dagen då alla var förvirrade och behövde gå på toa. Och nu ska jag övningsköra snart.

Happy in flowers.


The sartorialist kommer den drömlika figuren från. blommor alltså. När jag var nere och strosade i vår lilla stad såg jag så fina papper i bokhandeln. med blommor såklart. Som kan användas till scrapbooking. Urgulliga. Sade jag förresten att mina foton från postfoto kommit hem nu? De var i vilket fall suveräna.

Ruta.

46243_lucylb
 lookbook.

Detta får bli kvällens snygga brud. Förresten är jag så fruktansvärt törstig! Och sova måste jag med. Fast det bästa vore om jag gjorde min spanskaläxa. Det är så lätt att hoppa över läxor på något sätt. I alla fall at skjuta upp dem. Så det kan gå. Nu är muffinsarna i ugnen klara med.

Godnatten!!

Ytlig?

Ofta tänker jag på viktiga saker; Typ på massa personer som jag tycker om, vad jag vill göra med mitt liv, hur var och varför och sånt. Men idag spårade jag in på kläder och ytligheter hela tiden. Jag känner mig lite kluven. Det är så roligt med kläder och utseendebetydande saker men så känner man sig så ytlig och bla, bla, bla för det är en världslig sak på något sätt. Men det är ju så kul att tänka på ibland! I vilket fall ska jag köpa ett par vrålsnygga skor imorgon. Provade dem idag men kunde inte bestämma mig. Kom till sist på att jag vill ha dem. Eller rättare sagt så ville jag ju ha dem hela tiden men frågan är om jag BEHÖVER dem. I alla fall ska jag köpa dem. Så det så.

Tisdag.

Jag har alltid hatat att simmat. Eller nej, inte alltid men ett bra tag nu. Fast jag simmade faktiskt idag igen. Mycket sitter i skallen helt klart måste jag säga. Det var faktiskt kul idag med! Och visst känner man sig alltid så himla nöjd efter att man tränat? :)

Jag är trött nu. Det är jag ofta på vardagarna. Jag ska snart gå och lägga mig för jag älskar att sova! Imorgon blir det klassfoto dessutom. Får se hur det blir. Funderar på om jag ska våga le med tänderna i år. Vem vet, det kanske blir fint?

Som godnattbild blir det den här tjejen för hon ser så himla grym ut!

49116_hazelnut

Lookbook såklart:)


Träningsdagen.

Idag har det blivit en hel del träning. Gick för det första i skolan till fyra och sista lektionen där var idrott, vilket den här gången betydde orientering= jobbigt men kul. Sedan blev det badmintonträning 1och en halv timme och på det så har jag också varit i simhallen för att först simma en stund och därefter kört något slags vattenpass som hette någonting. Det var ganska jobbigt. Men kul!

Jag gillar att träna och hitta på saker hela tiden egentligen. Imorgon ska jag simma igen. Jag tror snart jag får ta och skaffa mig årskort där. Det tjänar man på snabbt. Tror ett årskor kostar 400 kronor typ. Och för en gång i simhallen är det 20 kronor. Det had eju varit en bra investering. Snart fyller jag ju år med! Får önska det då..

Spetsigt.

Spets ska visst vara inne.. Vet dock inte om jag skulle passa så bra i det. Denna tjej gör i alla fall det!

47280_flowers

( www.lookbook.nu )

Söndag.

Så fort veckorna går. Söndag är det idag igen. Det går ju så himla fort och jag vill inte det!! Snälla tid; stanna lite bara..

I alla fall.. Träna ska jag göra idag. Två timmar badminton blir det. Det är skoj! Igår var jag förresten på fest och det var ju såklart kul eftersom alla de trevliga vännerna var med. Johnsen fyllde år och vi bowlade, åt godis, åt annat gott och drack annat gott. Det är så bra med helgen för man känner sig mycket friare då. I övrigt har jag suttit och pysslat med kort i flera timmar. Jag fick ett scrapbookingpaket för ett par år sedan när jag fyllde år, men har inte fortsatt förrän nu;) Just nu är det ett blandalbum som jag håller på med. Olika teman och så. Det blir ganska fint fast jag hade såklart velat ha ännu mer delar som jag kan dekorera med. Tur att jag hittade mina gamla bokmärken. De är välsignade just nu. Mycket blommor blir det. Jag tycker nämligen att blommor passar till allt. Jag ska önska mig scrapbookingsaker i födelsedagspresent har jag tänkt.

övningsköra.

Nu börjar den obehagliga känslan krypa över mig igen. Jag plus övningskörning är inte bra. jag blir helt hispig och störd. Gillar inte den känslan. Också har jag gjort bort mig idag med. Med någonting annat i skolan. Ibland vill jag hugga ner mig själv, gräva ett hål i marken långt ute någonstans i skogen och där kan jag lägga resterna av mig själv. Så ingen kan ta skada av mig menar jag. Blä.

Annars är det la bra. Ska träna sedan med såklart efter övningskörningen. Imorgon ska jag till och med till simhallen. konstigt för att vara mig. Som en botgöring för att jag gjorde bort mig är det med..

Stört inlägg blev det här. Men jag är ju dumihuvudet.

Svenska.

Svenska har jag nu. Men nu orkar jag fan inte jobba mer. Sitter i en kall men kvav datorsal just nu och vill bara gå hem. Pennan glöder inte för att jag skrivit så mycket men det gör fingrarna istället. En krönika har det blivit på den här tiden på två sidor som handlar om lite allt möjligt..

Vad söt!

Gillar små rosa detaljer:)


 Samma källa som tidigare. Länge leve strestylesidorna!

Green as grass?



Lite inspiration så här på morgonen. Varför är jag så fixerad vid snygga bilder. Mina ögon gillar det. Tror jag. The sartorialist förresten. Eller hur det nu stavas..

Den 11:te September.

Idag är det en otursdag. Den elfte september. World trade center bombas. Anna Lindh blir knivhuggen och mördad. Just det, en kompis till mig fyller år idag också. Hoppas inte det händer honom något. På lördag blir det förresten fest för att han fyller år. Eller kalas kan man också säga, det låter lite gulligare.


( Jag )

Hoppas inte jorden går under idag. Eller att himlen börjar brinna.

God morgon!

Idag har jag sovmorgon. Men kan jag sova länge för det? Nope. Jag kan aldrig sova länge när jag väl får det. Det är lite typiskt tycker jag.. I alla fall så hade jag haft ännu längre sovmorgon om det inte varit för att jag ska ha spanska nu på morgonen som faktiskt är frivalt. I övrigt tror jag att dagen kommer bli jobbig idag.. Förra veckan var vår klass och den yngre NSklassen på fältdagar. Idag ska vi börja med efterarbetet. och det är Stort.


( Jag )

kvällens inspiration.

45263_p1020926_copie

Från lookbook kommer den här snygga outfiten.

kväll.

träningen var rolig! Men usch vilken träningsvärk jag har.. Kan knappt gå. Det blev dock bättre på träningen efter ett tag när man blivit lite varm. I övrigt har jag börjat sätta in kort i ett album nu. Skulle vilja ha lite mer saker bara att pryda sidorna med. Har typ bara hjärtan och det kan ju bli lite långtråkigt i längden om man säger så.. I alla fall så är det skoj. Tiden går fruktansvärt snabbt! Jag önskar mig mer scrapbookingsaker i födelsedagspresent nu känner jag. Vill ha mer saker.. Hoppas bara att albumet blir klart. Något som är vanligt med mig är nämligen att jag börjar med en massa projekt som sedan blir halvfärdiga. Så kan det gå.


( jag )

Träning.

Idag är det dags för träning, vilket ju alltid är skoj:) Badminton blir det idag. Imorgon ska jag övningsköra dessutom. Får se hur det går.. träning ger färdighet. Eller värdighet som alltid min lillebror sa innan;P

Postfoto.

Nu har jag skickat iväg en del kort till framkallning. Det fick bli 136 bilder till postfoto.se. Hoppas det blir bra.. Blir det det kommer jag i så fall att skicka fler dit;) Känns bra att jag tagit tag i det för då kommer jag snart kunna sätta in i album och börja med mitt förhoppningsvis roliga scrapbookingprojekt. Någon annan därute som brukar hålla på med scrapbooking? Jag tycker i alla fall att det är kul men nu var det ett tag sedan jag höll på med det. Men roligt är det när man väl håller på såklart:)

Förutom att skicka iväg beställningar på foton idag så måste jag börja med läxor. Jag brukar inte ha så svårt för att skriva krönikor och sånt men nu är jag fast. Jag har så mycket ideer så det blir bara en gröt av alltihop. Om normer och skillnader mellan människor ska den handla om dessutom. Man har ju ungefär en miljard olika åsikter angående det ju..

KiKi by knit_purr
( flickr.com )


Gäsp.

Nu ska Loopen gå och lägga sig. Hon är kvällstrött nämligen. Ganska tidigt ska hon ju upp med. Godnatt!

Little White Dress by knit_purr
( flickr )

Färg var det.


 Go stil tycker jag. Såg förresten ett par liknande skor som de har i Ulricehamns sportaffär häromdagen.. DCskor var det. Och färgglada som bara den! ;)

volleyboll.

Jag tar tag i mig själv nu och går för att träna. Volleyboll blir det. Brukar alltid må bra av att träna så det borde fungera den här gången med. Ha det bra!


( Jag )

Där är den ju igen.

Kjolen igen..

44745_img_8254

44521_0509084

Armband.

kyssjohanna.se har de finast armbanden tycker jag:








En till.

Den var ju underbar!

ASOS Colour Block Pinafore Dress

Från asos den med. Snygga kombinationer.

Dresses.

När det gäller kläder har jag gått tillbaka till vad jag ville ha när jag var tre. Då ville jag bara ha kjolar och klänningar. Jag har blivit lite så nu med. Jag ska bannemig ha på mig klänning, tunikor, kjolar och strumpbyxor tills jag förfryser!

ASOS Check Cap Sleeve Prom Dress in the style of Peaches Geldof

ASOS Pleated Bib Dress

 Två godingar från asos..


Tisdag.

idag har jag varit i skolan. Igen. och allt känns bara så tråkigt. Känns inte som om det finns något som jag har lust att göra. Bara ett skal liksom. Tomt inuti. varför ska det kännas så för? varför inte vara sprudlande av energi lite oftare? Som jag faktiskt kan vara ibland. Ibland har jag hur mycket energi som helst och det känns som om man kan klara av allt. Ibland vill man inte göra någonting. Möjligtvis lägga sig ner i soffan. Men inte ens att kolla på tv går bra. Jag får ta tag i det här. Hitta på någonting helt enkelt.. Det löser sig nog.


( Jag )

Scrapbooking.

Det är inte ens en månad till jag fyller år. Ändå frågar alla vad man önskar sig. Och jag har kommit på det! Jag har tänkt att jag ska ta tag i mitt liv, det vill säga alla mina miljarder bilder som jag har på datorn och de ska jag sätta ihop till något eller några fina album. Så lite pysselgrejer till det hade inte varit fel. Tup lite scrapbookingsaker. Kul! Vill ha!

Och en pippitröja med ju kom jag på.


Godkväll!

Jag är inte snabbast på att sätta mig ner vid datorn och ta tag i bloggen direkt.. hehe men det kan man ju inte vara jämt. Idag har jag varit i skolan ungefär hela dagen och det finns egentligen inte så jättemycket att säga om det förutom att jag, Elin och Simon hade ganska roligt när vi skulle orientera på idrotten samtidigt som vi insåg att vi skulle ta oss igenom ett träsk enligt kartan. Sagt och gjort. Jag varnar er: Går det att gå runt ett träsk så gör det!!

Förutom träskupplevelsen har jag även spelat badminton idag. Var tränare för de mindre vilket ju är hur kul som helst:) De är så söta! Tur att jag är en tålmodig person bara..

Senare har jag väl egentligen inte gjort så mycket mer än att äta godis och pratat med M. Ungefär.


( Jag )

Steg 1.

Nu läser jag Spanska. I alla fall försöker. Det är roligare att äta godis. och att leka med maten.






( jag)

Dagen Grå.

Idag går jag klädd på detta vis;







Tunika från Esprit, långt linne under från BikBok, strumpbyxor från Lindex och självklart har jag mina tygskor också. De är från Din Sko. Armbandet och halsbandet har jag gjort själv:)

White. and black.


facehunter såklart!

Med en grön sak på släp.


( www.facehunter.blogspot.com )

Söndag.

Idag åker jag till Gbg. Ska se på filmen Wall-E. Hoppas den är bra:) Mattias, Elin, Chrille, Martin och Veronica följer också med. Mattias och Elin ska testa på salsa idag också;) Undrar hur det kommer gå. Hoppas de får det kul i alla fall.

Annars är himlen grå idag. Trist. Får försöka hitta på något kul fram till bionmen just nu är jag själv hemma och det är ju inte heller så kul..


( Jag )


Riksklassad.

I badmintonsporten kan man anmäla sig till tävlingar som har riksklasskval. Dessa tävlingar pågår i början av termine och idag har varit en sådan tävling. Min bror lyckades bli riksklassad idag! Förra säsongen var han också riksklassad, fast i U13. Nu blev han det som U15. Som förstaåring. Två andra spelare från Tellus blev också riksklassade. Evelina och David, som båda spelar U13 i år. Tjoho!! Jag älskar min klubb! Vi är så bra! Och alla är så sjyssta! Hurra för Tellus!

Me like Badminton.. :)


( Jag )

Biljard?

Snart kommer min Mattias hit. troligen ska vi ta en tur till de andra vännerna Elin och Chrille. Kanske att det blir lite biljardspel. Annars blir det promenad. Eller film. Vi får se.


( Jag )

Tobby.

Tobby är min nya kanin. Han tillhör förresten Olle och pappa med kom jag på nu. Ny är han i alla fall.





( Jag )

Han är gullig. Fast ruskigt svårt att ta kort på honom;)

Jag idag.

Idag har jag myst omkring ganska mycket. Gillar sådana dagar. Så mysigt på något sätt. Funderar på om jag ska ta mig en till promenad. Just nu ser det ut som om vädret skulle tillåta det i alla fall..


Klänning från GinaTricot, långt linne under från BikBok, leggings från Gina Tricot och mammas strumpor med.


pösigt med stil.

42433_dsc_5160

42529_so_long_sweet_summer

42445_img_3648
 Alla bilder är från lookbook.nu! Hur bra inspirationskälla som helst.. Alltid mycket fint.

Rosetten is the shit.

42441_ags
( www.lookbook.nu )

Angel.

urgulligt är detta;


( www.kyssjohanna.se)

Gulligull.

Lördag är det idag.

Idag har jag inte gjort så värst mycket. Jag följde med min mor till stan där lite mat inköptes men även en kofta till mig. Precis en sådan jag ville ha är den! Svart och enkel. Passar ju till det mesta faktiskt. Vi köpte mjukglass också. mmmmm.. Har inte köpt mjukglass på hela sommaren! Tyckte det var dags nu. Måste ju passa på medan det fortfarande fungerar. Annars har jag även städat idag. Hela källaren, mitt rum och dessutom har jag rensat alla väskor jag har. Det blev en del skit om man säger så. Det tog ett tag att städa upp allt. Ätit har jag med. Gott. Någon krämig kycklinggrej med tagliatellepasta till det. Grajt. Godis på det med.


( Jag )

Home again.

Nu har jag varit på fältdagar med klassen. Plus en till klass. Vi har suttit i skogen, vid havet, artbestämt saker, lekt jättemycket, lekt lite till, satt upp tält, plockat ner tält, ätit godis, borstat tänderna, plockat alger plus lite mer. Helt okej vecka utan någon press på sig helt klart. Synd bara om dem som fick sitt tält nerregnat. Vårat höll. Tack och lov.

När jag kom hem åkte jag till ICA och köpte godis. Så nu är jag tjock.

Fältdagar.

Klockan fem bär det iväg till Bohuslän. Hoppas det blir kul! Och att det inte regnar alldeles för mycket. Har packat en herrans massa nu med så hoppas också att jag inte glömt någoting heller. Det hade varit typiskt mig. Mycket mat har jag i alla fall med mig så jag lär inte svälta ihjäl i alla fall. Det känns tryggt.

En alldeles egen dag var idag med. Alla föreläsare var jättebra men tyckte nog ändå att transvestiten Sara Lund var bäst. Fast Björn Gustafsson är ju inte direkt tråkig heller;P Mattias Klums bilder var grymma. Vilken talang! Och som en liten joker hade Björn med sig en polare som hette Zoran. Han var askul!!! Skratta så jag höll på o pissa på mig XD

Nu äter jag för övrigt godis. Jag gillar godis.


( Jag )

En alldeles egen dag.

Idag är det '' En alldeles egen dag''. Tre föreläsare ska komma till skolan och prata hela dagen. La Grande Finale är Björn Gustafsson:) Hoppas det blir sköj. Men det tvivlar jag inte på egentligen. I eftermiddag ska jag och resten avklassen, plus den undre årskullen åka till Örns camping i Bohuslän. Där ska vi samla kottar, grodor och andra mysiga saker. Självklart ska vi kartlägga allt och skriva en megarapport på precis allting efter detta med.

Ekosystem is the shit.


( Jag )

RSS 2.0