Midsommar

Jag undrar hur midsommar ska firas i år. Det får fixa sig. Någonting som inte vore kul är om alla midsommarblomster hinner blomma över före dess. De hör till. De måste ju finnas med i min krans som jag vill göra ;) Det är kul att göra kransar. För två år sedan gjorde jag en fin. ( tyckte jag) Det året firade jag midsommar på mitt konfirmationsläger. Det var en underbar tid.


( Jag )

Där har vi dig

Cute. Nyckelpigor har man gillat. Några gånger har jag sett gula med. Men inte så ofta. De röda är klassiska.


( jag )

Fula?

Maskrosor finns överallt. En del hatat dem. De är bara ogräs. Jag har bara tyckt att dem bara är.

När jag var mindre ville jag alltis sälja massa grejer och tjäna pengar. Jag och en kompis bakade och plockade bär och sedan sålde vi dem utanför huset. Det gick ganska bra. Vi fick säkert ihop 100:- på en dag. Vi kände oss rika.

Man maskrosorna som man försökte sälja blev aldrig sålda. Dem ville ingen ha.


( Jag )

Soligt

som vanligt numera.

Här kommer lite bilder på mig.





( Jag )

med nya kameran såklart ;)

* blå sak, 365 Sunshine
* shorts, HM
* skor, race marine
* väska, Pieces


Det är varmt.

En liten nattis

En del tar nattmackor, andra går nattpromenader. Just idag lägger jag in ett nattinlägg. För mig är det natt i alla fall. Jag är en dagperson. Fruktansvärt trött och seg på kvällen/natten däremot.

Jag är väldigt glad med. För min nya kamera. Det känns nästan som en synd. Sverige är ett grymt materiellt land. Nya prylar, nya saker. Hur ska det sluta? Man dras med. Ibland tänker jag att världen är felvriden. Som om vi går åt fel riktning än vad som egentligen är meningen.


( Jag )

kväll

Så var det kväll. Det innebär i princip att dagen är stund. Jag ska lära mig en sak. Att leva i nuet. Försöka vara stilla, andas ett tag. Ta det lugnt. jag tror alla borde göra det. Litegrann i alla fall. Så mycket som man själv känner är bra för en. Alla är ju olika. Jag vill ruta in. Ha förklaringar på allt. Se klart. Bra ibland. Men inte alltid. Jag längtar just nu på att något trevligt ska hända. Typ att min M kommer instudsande in i mitt hus. Det vore trevligt. Jag vill alltid att någonting ska hända. Att tiden ska gå framåt. Någonting ska bli klart, ta slut, börja. Ni förstår. Någon slags rastlöshet på något sätt.

Som om myror kryper i hela kroppen och man inte vet vart man ska ta vägen. En del saker hjälper mot det i mitt fall. Jag kan träna. Eller sy. Eller baka. Eller något annat som gör att jag koncentrerar mig på det jag håller på med. Det behöver min hjärna. Någonting att arbeta med.


( Jag )

Back home

Så var man tillbaka vid datorn. Hemma alltså. Det blev lite shopping i Borås tidigare idag. Lite tyg, lite pärlor och bäst av allt; lite kamera med. jippi! Jag ska ta kort som bara den. Det gjorde jag ju innan med i och för sig men nu finns det bättre möjlighet till att korten dessutom ska bli lite bra.. hehe.. Äntligen. Det känns perfekt med en ny kamera nu till sommaren och allt..!


( Jag )

Alla färger kommer fram så fint nu till försommaren.

Helg typ

Nu är alltså fredagen här vilket i princip betyder att helgen är här. Det känns som om det är helgen jag går runt och väntar på hela veckan. jag känner ett sådant behov hela tiden av att vara ledig, fri och kunna göra precis ( nästan ) vad jag vill. I helgen blir det många roliga saker att hitta på. Till exempel så ska jag och fyra vänne råka till både Göteborg och helst till Visingsö en dag med. trevligt, trevligt. Det är så lugnt och avslappnande att umgås med dem man verkligen trivs med. Det försöker jag tänka på. En helg med vänner blir alltså så väldigt perfekt.

Till Borås ska jag åka snart med. har precis ätit upp maten jag lagade ( sojakorv o makaroner) så nu är jag pigg och glad. Ramlösa drack jag nu. Så den är slut. Snart åker jag så jag sedan kan glassa runt i solen med min nya väska runt mig. Najs.

Det är så varmt och skönt. Jag gillar värme.


( Jag )

En liten pion. Jag bjuder på det extra krypet.

Min förmiddag


( Jag )

Glass var gott. Nu när det var så varmt.


( Jag )

På Netto köptes godis och förfriskning.

men det bästa av allt..


( Jag )

Väskan med stort V hittades. Fast så stor är den ej.


( Jag )

Med diverse små olika band kan den bli ännu vackrare. Det turkosa blir det idag;)

Ha det bra!

Tralala

Jag ida'





( Jag )

* rosa pike, race marine
* jeanskjol, only?
* skor, race marine
* väska, köpt i Kroatien

soligt

Heart


( Jag )

'' När solen skiner
  och blommor mår
  då jag finner
  att jag glädje får,,

Godmorgon!

Nu är jag vaken. Inte så svårt att lista ut. Idag blir en härlig dag tror jag. Solen skiner ( som vanligt) och i min värld så bådar det alltid gott. Vaknade till och med före klockan ringde. Det händer sällan på en fredag. Till skolan ska jag till tio i åtta. Idrott är det då. Fotboll. Sedan slutar vi för dagen. Trevligt, trevligt. Prata lite med en av våra mentorer ska vi med.

Hela dagen är ledig efter typ tio. Man hinner ju göra en massa grejer då! Lika bra att berätta sedan vad jag gjorde. Men till Borås ska jag i alla fall. Får se vad som kommer med hem därifrån..


( jag )

slut på morgonmeddeandet.

Godnattis

Nu är det hög tid att sova. imorgon har jag planer ska ni veta. Jag ska dra till en nyöppnad affär. Nämligen Netto! billgt.. mohaha! Det är såna stora event som sker i Ulricehamn ska ni veta. hehe.. Om planerna går som de ska kommer de bli en del andra shoppinggrejer med. Typ en ny kamera. Jaaaa! Älskade den jag provade igår. Ska ge tillbaka den till henne jag lånade den av. Men förhoppningsvis ska en ny inköpas med. Päronen är skyldiga mig 1.5 lakan.. Och det är vad den kostar..


( Jag )

Alla vägar går mot Borås. Det är väl så man säger?

Only me och bara fötter



( jag )

* grön blus, Only
* grå shorts, Only

är det sommar så är det.

Men vad har vi här?


( Jag )

'' Att vita blommor hålla
  trevligt det är
  att på dem kolla
  man blir kär,,

Min dag

Den här dagen har varit; jobbig, kemiig, tråkig, seg, dansig men ändå rätt härlig tillslut. När skoldagen slutade begav sig jag, och en annan vän, till en tredje vän. Vi har haft en väldigt trevlig eftermiddag. Älskar trevliga eftermiddagar. Solen sken och allt var fint. Vi solade på hennnes studsmatta med. Blödlöss flög runt överallt. Vi åt glass. Det var gott.


( Jag)

Love is in the air.

Flower Power


( Jag )

Så vackert är det.

Godnatt på riktigt

Nu ska jag lägga mig på riktigt. i år. har kommit på en sak jag helst ska hinna med imorgon ( eller snarast) ; köpa batterier. Tog många bilder idag med min kompis kamera och lite kul hade det ju varit om jag kunde ladda in dem i datorn med. och då behöver jag batterier. Kameran är för tillfället helt död.

imorgon ska jag till mina bästaste vänner med;) Det är fint. Längtar till det. men inte till kemin. Jag är sugen på muffins med. Eller cupcakes om man ska låta internationell..


( Jag )

mmm..

Äcklig torsdag

imorgon är en hemsk dag. För en gångs skull har vi lite press på oss. förra veckan trodde man att svenskan skulle bli det sista som skulle lämnas in. Men nej. En kemilabrapport med. Och vi har inte ens laborerat än.. Det känns ju bra. inte.

Det är svårt och jobbigt och jag vill bara gå i våride i typ två veckor till sommarlovet kommer. jag vill inte gå i skolan och göra massa jobbiga saker som det ändå inte känns man kommer ha användning för. I alla fall så känns kemi lite smått onödigt just nu.. blä. Jag längtar till morgondagen är slut. Då ska jag träffa några fina vänner. Då blir jag alltid på bra humör. Fredagen ser jag också fram emot. Jag ska hitta på massor med roliga saker. För vi är nästan lediga. Nästan.

helgen blir bra att se fram emot med. Det ska vara ca 30 grader här då. Najs.


( Jag )

Bara så ni vet


( Jag )

här är en boll bland några blommor.


( jag )

och det här är för tillfället mitt favoritarmband.

Godnatt alla fina därute!

eller godnatt och godnatt. Jag ska fixa med massa grejer först. Till exempel så ska jag skriva ut diverse arbeten som ska lämnas in. jag borde städa också. och plugga kemi. Vid närmare eftertanke borde jag gå.


( Jag )

Godnatt alltså. Det kanske är någon som ska sova nu?

New picture


( Jag )

Det är sällan en bild blir så här bra om jag tagit den. Det är jag som tagit den. Men med en kompis kamera. Den vill jag behålla.

Dagens jag





( jag )

* grön sak, street one
* linne , Lager 157
* kjol, vero moda
* leggings, Ginatricot
* skor, race marine

Vackert var det idag. Solen sken. Nu måste jag gå för att klippa mig!

Schackrutor

Bakat har jag alltså gjort igen..




( jag )

Recept:

4.5-5 dl vetemjöl
1 dl socker
200 g margarin


2 tsk vaniljsocker
2 msk kakao


1. Sätt ugn på 200 grader
2. Blanda ihop mjöl, socker och margarin.
3. Dela i två delar och blanda i kakao i ena delen och vaniljsocker i andra. dela därefter vardera delen i två halvor. Rulla alla fyra delarna till längder som sedan ska läggas på varandra i ett schackmönster. Skär hela biten i skivor om ca 4-5 m.m. Lägg på plåt med bakplåtspapper och ställ i mitten av ugnen i ca 10 minuter.

Klart!



Godmorgon!

Idag är vädret fint igen! vad har hänt med Sverige. Det är väl växthuseffekten, miljöförändringar och den globala uppvärminen som spökar. varmt är det i alla fall. Idag börjar jag alltså elva. bara en lektion idag. Gött helt klart. Den här morgonen har jag luffat runt en massa. jag har hejat på min lillebror att han ska ha det bra i skolan. han ska få reda på den nya klassen till 7:an idag. Förstår mycket väl att han är nervös. Det var jag. Som bara den!

bakat har jag med. Schackrutor blev det. Plugga kemi vore bra om jag gjorde. Men det gör jag inte.


( Jag )

Godnatt!

nu ska jag snart nana. Börjar i och för sent imorgon men gillar ändå att vakna tidigt så man känner att man kan hinna göra massor med saker före skolan börjar. Till exempel behöver jag läsa kemi.

Ibland känner jag att jag vill satsa järnet på skolan. Ibland känner man sig inte riktigt lika taggad. Jag är skoltrött nu. Som bara den. Men jag vet att jag kommer få ångest om jag inte får det betyg jag vill ha. Den största fienden för mig är jag själv. jag sätter för höga krav. Blir aldrig nöjd. Tillåter mig inte att bli nöjd utan hela tiden kan någonting vara bättre enligt min knäppa hjärna. Tillvaron ska vara perfekt. Lyckas den bli det är den för perfekt och det är inte heller perfekt. När blir jag nöjd. När känner jag ro. kan inte vila. För då är jag ju lat. Om jag gör någonting hade jag ändå kunnat göra det bättre. Inlämningen kunde varit bättre. matchen jag vann kunde ha vunnits med större siffror.

hela tiden fel. Bli bättre, bli bättre.

på allt dessutom.

Hur lyckas?

Vitt


( Jag )

'' Det jag ser
  är vitt
  Jag ber
  att det förblir mitt,,

Volleyboll

Mellan halv sju och halv nio skulle det vara Volleyboll nere vid ett bad som heter skottek. Där finns en trevlig sandplan. Jag misstolkade avståndet och kom en kvart sent. men orolig behövde jag inte vara för att jag missat något kul, utan det enda de andra gjort var att de  börjat fixa planen. Det vill säga vända sanden. Det gjorde vi sedan i en timme. Gud va kul.

Fast spela hann vi också med.

Soligt var det med.


( Jag )

Så min dag har varit bra:)

Imorgon blir det lyxonsdag som vanligt. En lektion. Shiet vad jobbigt. sedan klippning på eftermiddagen. Spännande.

Kjolen

Nu har jag ätit kyckling med klyftpotatis och sedan mumsat i mig muffins till efterrätt så att påbörja projektet med den halvfärdiga kjolen borde inte vara så himla svårt?

Får visa den om den någonsin blir klar..

Randiga strumpbyxor


( jag )

is the shit.

* randiga strumbyxor, Lindex?
* skor med hål, Race marine
* liten rosett som är ett brunt band som är köpt i en liten tygaffär på ulricehamns gågata. så ni vet

Det var inte bara detta jag hade på mig idag. En svart tunika från HM fick också klä mig denna soliga dag.

Guten Morgen!

Visar mina vackra tskakunskaper i rubriken lite.. Ny dag alltså. Ska snart bege mig till skolan för att vara med i kören som vanligt på tisdagar. Lite engelska och svenska blir det sedan och skoldagen kommer avslutas med tårtkalas på matten. Träna lite ska jag med. Volleyboll för en gångs skull. Det är kul! men har missat det jämt på sista tiden.

Funderar på att sy klart en halvfärdig kjol med. Det skulle jag kunna göra..

Pimpade muffins

När jag kom hem efter träningen var alltså alla muffins slut. jag blev lite ledsen men bestämde mig för att ta nya tag med nya muffins. jag gjorde en ny sats fast med vaniljsocker istället för med kakao.


( Jag )

Sedan hade jag lite kul och gjorde dem lite sötare.


( jag )

Hade någon velat medverka om jag gjorde ett program som fick heta '' Pimp my Cupcake''?

Strykande åtgång

Före jag gick och tränade hade jag bakat muffins. 13 stcken eller något. En tog jag. När jagkom hem...



( Jag )

Slut var dom. Kvar låg bara papper. Det var ju snällt :P

jaja.. Onekligen måste receptet varit bra. Fast att det varken var godis, choklad eller nötter i. men det gick visst att äta ändå.

16 stycken

* 50 g margarin
* 2.5 dl vetemjöl
* 2 tsk bakpulver
* 2 ägg
* 1.5 dl socker
* 0.5 dl vatten

+ vaniljsocker eller kakao beroende på vilken smak och färg man vill ha på kakorna.

1. Sätt ugn på 225 grader
2. smält margarin och låt svalna.
3. Blanda torra ingredienser på en tallrik. ( mjöl, bakpulver,vanilsocker/ kakao)
4. vispa ägg och socker och blanda sedan i de torra ingredienserna.
5. blanda i vattnet i margarinet och blanda sedan samman det med resten.
6. Fyll muffinsformar till typ hälften och ställ sedan in plåten med allt i mitten av ugnen.

gott!

Jag idag

Så här ser jag alltså ut denna blåsiga, men varma, dag.



( Jag )

* blå klänning, Rules by Mary
* svarta leggings, Ginatricot
* ballerinas. Kappahl

Klänningen köptes på the fashion Market i helgen;) älskar den! Billig med. 100 enkronor.

A perfect day

På engelskan i skolan idag fick vi se på film. Helt otroligt. men med engelsk text såklart;) Den var i alla fall bra. Den hette a perfect day. Lite bra.

Handlade om en rånare eller något som rymmer från ett fängelse och som senare råkar röva bort ett barn med. Så kan det gå.

Godmorgon!

Så har en ny vecka börjat. Ska snart ta mig till skolan. idag börjar jag kvart i nio. sedan håååål... Ganska länge faktiskt. Får fortsätta med svenskauppgiften då hade jag tänkt. Engelska är sista lektionen sedan och på kvällen blir det badmintoträning. M kommer nog förbi en stund med. Blir nog en bra dag idag tror jag. Solen skiner med;)

Det båda gott!

Ha en bra dag!

Tema; Döden

på tisdag ska ett arbete om döden lämnas in. Håller på lite med det nu. Det ska vara en dikt, ett referat och en textanalys. Har nu bara textanalysen kvar. Borde göra klart den så snabbt som möjligt så behöver man inte ha den i tankarna sedan. men det är ju så tråkigt. Sedan är ju just temat ganska mörkt med om man säger så..

Träning: vecka 21

Så har man sprungit lite till idag då. förmodligen kommer jag inte träna mer den här veckan eftersom den i princip är slut så det är väl lika bra att göra veckans träningsschema nu;

Måndag: Löpning 80 min, Badminton 120 min
Tisdag: Löpning 120 min
Onsdag: Badminton 120 min
Torsdag: Löpning 70 min
Fredag: Promenad 120 min
Lördag: -----
Söndag: löpning 120 min

Det känns att jag börja rbli frisk nu. tidigare låg jag sjuk i körelfeber men det känns inte av alls längre. Det är jätteskönt att kunna träna utan att känna sig extremt trött och dålig. Hoppas det fortsätter kännas bra.

Nästa vecka och eventuellt den därefter kan jag träna badminton men sedan kommer inte hallen kunna hyras ut så då blir det bara till att springa. styrketräning hatar jag. tycker det är så fruktansvärt tråkigt så då struntar jag hellre det.

Skulle ju kunna använda någon av mammas träningsvideor från Viktväktarna med ;) hehe.. jaja man får se.

Godmorgon!

Söndag idag. Igår var en skoj dag med massor med roliga grejer att göra:) Bland annat så var jag, tillsamman med några kompisar, och besökte The fashion Market i Borås. Det var kul! Det blev ju lite shopping då såklart.
Ett linne och en klänning, båda från Rules by mary. Fyndpris! Båda för 250 .- Great..
Ett armband blev det med. 30 spänn. Trevligt alltså.

Åt gjorde vi med. på wok away i Borås. Det är hur gott som helst. Det vet dom som varit där. Sen åkte vi runt och hittade på massa busiga saker.

Nu på morgonen har jag mest sovit. Och gjort lite svenska. Vid etttiden ska jag ut och springa. Det behövs. är rastlös och känner mig slö och lat så behöver det. Kul är det med dessutom!

hej då!

godmorgon!

Ny dag. Nya möjligheter. eller är det inte så man brukar säga?

Idag mår jag bra. Fick en konstig attack igår. Igen. Menmen jag är väl sådan. Synd om alla kompisar runt omkring som tror att jag håller på och dö och blir uppskrämda när det är jag som bara är lite knäpp. De är i alla fall snälla och stöttande:) Vi såg på film igår. God morning Vietnam hette den. Grymt bra! med Robin williams. han äger!! Vill gärna se mer filmer med honom. Han, Morgan Freeman och Tom Hanks är enligt mig de bästa skådespelarna. Filmerna med dem är så bra!

Nu ska jag snart skriva lite svenska. ett referat. Tema Döden. Mörkt låter det. Sedan blir det en tur rill The fashion Market i Borås! Längtar!

Ha en bra dag!

ps. Solen skiner fortfarande;)

flowers

idag kunde man gå ute utan jackan! vädret var varmt och fint. Så är det alltid på studentdagen här i ulricehamn. I alla fall vad ajg minns. Det är den enda dagen då man kan vara säker på att vädret är fint. egentligen borde man flytta midsommar till den dagen för då regnar det ju alltid. Alltid.

Så lite vackra blommor tidigare. Jag gillar helt enkelt lila.


( jag )

Men nu börjar det komma lite moln på himlen.. hmmm

Jag idag




( Jag )

* gul skjorta, Vero Moda
* vitt linne, Lager 157
* silvrigt halsband, Gina Tricot
* Grå kjol, Vero  Moda
* svarta strumpbyxor, HM
* vita skor, Vagabond ( snodda från mamma, mohahaha! )

Dagens klädval var det här alltså. Idag sjöng jag i kören och ville vara lite söt. Gult är fule heter det ju. Det tycker inte jag!




Sjung om Studenten...tralalala!

idag är det en stor dag för treorna på skolan. Det är student för dem idag! Jag är då med i skolans kör så därför är jag också med på avslutningen. Annars är det mest släkt och vänner med. Vet inte hur det är i år men förra året fick alla studenter fyra biljetter var som de skulle ge till familj så det fick komma in i simhallen där avslutningen äger rum.

var med på avslutningen förra året eftersom M tog studenten då:)

Ska börja göra mig i ordning.


Back home

Nu är johannan tillbaka igen. Hon har köpt studentpresent och även hälsat på sin käreste. Eller vad man nu säger.. hehe

jag sitter nu och funderar på om jag ska vara duktig och göra lite svenska eller om jag helt enkelt ska skita i det. troligen blir det det sistnämnda i slutändan.

Hejdå för idag! jag är slö och trött och sur av någon anledning. Vill inte vara det.

Jag idag


( jag )


( Jag )

* hallonröd blus, MQ ( 365 Sunshine) övrig information: Snodd från modern
* shorts, de nya från HM
* svarta tights, HM ( som jag inte slängt än... )
* vita tygskor, Stadium ( race marine)


så så e de..

Happy feeeeeet!

Den första bion jag såg tillsammans med M var happy feet. Den var söt! Och han var söt;)


( jag )

Inte direkt från en scen i filmen. Men glada är dem! Klockan ett ska de få ut och röra på sig. Ska springa en timme då.
 ;)

Varför är den kvar?


( Jag )


Jag tycker det är sommar nu. Så varför är inte snökyffeln långt, långt bort?

Krattan är okej. Förutom att de tär tråkigt att kratta.



Det perfekta armbandet

I sommar ska jag på bröllop och på hemsidan kyssjohanna.se fann jag denna underbaring;


( kyssjohanna.se )

125:-
Det är överkomligt.

Såg även denna söta lilla sak från Disney Couture;


( kyssjohanna.se )

Den var gullig men för dyr..

Godmorgon!

Nu börjar min ja.. jobbiga dag. har kemi först klockan nio. Efter det engelska. Sen slutar jag! woho! Ska då gå hem, springa lite, köpa studentpresent med mera. Jag får se vad denna dag slutar med. Träna måste jag i alla fall. Måste!

Johanna säger godnatt

Jag har en förhoppning om att jag ska kunna sova i natt. Det skulle kännas väldigt lyxigt. Har inte kunnat sova. Men jag älskar ju att sova..

jag låter som ett litet barn. och känner mig som ett med ibland med. Godnatt säger jag nu i alla fall.



( jag )

Någon som har någon bra anledning till att bilden är där?


God kväll!

Nu är en trött Johanna hemma igen. Har tränat klart nu och nu kan jag lugnt vila ut här hemma. Imorgon börjar jag skolan klockan nio. Nästan tidigt jämfört man varit van vid annars. Slutar sedan tjugo över elva. två inställda lektioner imorn. De här senaste veckorna har varit fruktansvärt goa och slöa. Ingen lärare orkar dra igång någonting nytt. för oss elever är det nästan bara slapp blandat med lite inlämningar då såklart.

Nu ska jag sitta och dega vid datorn en stund och sen blir det godnatt för mig!

Blåsigt


( Jag )

'' Någonting har dragit fram
  - Vinden
  Jag kan hålla dig i min famn
  kanske få en puss på kinden? ,,


Ja...

Jag gick till skolan. Och givetvis: Samhällen är inställd. Inga lektioner för mig idag alltså. Så kan det vara..

Rätt gött iofs men det känns som att när man väl är i skolan så kan man lika väl lära sig någonting. Nu gick jag bara dit och slutade. Och åt lunch med. Den var i alla fall god! ;)

Därefter begav sig jag och Elin hem till mig för att städa huset. Vår förhoppning är att vi en dag ska vara rika på grund av all städning. En dröm är det. Någon gång i framtiden vill vi resa ut i världen och upptäcka massa grejer. förhoppningsvis.


( Jag )

Snart ska jag gå till träningen med. Den börjar halv fem. Först uppvärmning i form av löpning och därefter blir det två timmar på banan med badmintonspel. Skoj!

Ha en bra eftermiddag alla där!

4 timmar

underligt egentligen. Det är inte ofta jag vaknar vid tjugo över 6. Men det gjorde jag idag. har alltså varit vaken 4 timmar redan. vad har jag lyckats göra på den tiden kan ma ju fråga sig. Bland annat försökte jag få igång ett programmaeringsprogram. Gick inge bra. Jag fattade inte. Manualen var på norska med så den orkade jag inte läsa. Får ta tag i det någon annan gång.. gick ut och gick gjorde jag med. Har dock så fruktansvärt on i mitt vänstra ben. Blää..

Ska snart gå till skolan. börjar elva. en lektion. Sen lunch. Längtar gör jag för jag är hungrig.

Någonting som är härligt med denna dag, och hela veckan för den delen, är att vädret är vackert. Det är fint. Jag gillar när vädret är bra.


( jag )

Konsten att välja


( Jag )

varje dag är man med om dem. att få gå åt olika håll. blandat med olika känslor. Vad är rätt? Vad är fel? Konsekvenser? hela tiden.

Val. möjligheter. valmöjligheter.

Det kan vara lätt. Det kan vara svårt. Att välja. Kanske blir det bra. Eller inte. Långsiktig bra konsekvens? eller tvärtom. Extra viktigt några gånger i ens liv. att välja mellan olika saker. Hur kommer det påverka ens liv?

För mer än ett år sedan gjorde jag ett val och vågade släppa loss mina känslor. Det är inte ofta jag gör det. Det är inte ofta jag rubbar på att jag ofta är instängd i mig själv. jag vågade den gången. och det blev bra.

Vissa val har man ångrat för stunden. Sedan har det blivit bra tillslut ändå. Har alla valmöjligheter påverkat hur jag är idag? Kunde jag ha varit på något annat sätt? Andra vänner? andra intressen? Spola tillbaka tiden kan vara svårt. Omöjligt  nuläget. Ibland önskar man att det var möjligt.

Att välja.

Purple

Blommor kan man inte se för många av. De luktar gott. De är fina. perfekt!


( Jag )

låt på hjärnan; ''sommar, sol och häftig pool. Alla de där brudarna med kort tajt kjol'' Lilla melodifestivalen va?


Jag idag

trött, osminkad.

( Jag )



( Jag )

men sådan är jag.
 

* lila klänning, Gina tricot
* svart strumpbyxor, HM ( måste slängas snarast)


And what if I blow on you?


( Jag )

Det finns naturtecken för allt möjligt. När maskrosorna är överblommade är sommaren snart här. Tror jag.

Studenten på fredag

På fredag är det dags för studenterna att säga hejdå. Alla som inte atr studenten är lediga. Jag borde varit ledig. men icke. Jag är med i kören så då ska vi sjunga på avslutningen. Kan i och för sig bli kul. Tänkte ha detta på mig.. Det inhandlades samma dag som ''bröllopsklänningen''.


( Jag )

Både den gula skjortan och den grå kjolen köptes på vero Moda. Ska ha ett vitt linne under kjortan och lite silvriga smycken till allt med. Mammas vita ballerinaskor tänkte jag med sno.. kanske en rosett i håret med? Det hade varit gulligt.
Får se vad jag hittar på. Rosor ska jag köpa med. Till dem man känner som ska ta studenten då alltså.


Vackra klänningar

Här är två ljuvliga skapelser..:

( jag )



( jag )

Den första har inhandlats på MQ. Den ska jag ha på ett bröllop i sommar! Tycker den är så fin!

Den andra köpte jag i en affär vid namn Newyorker som fanns i polen. Den kedjan har jag förresten sett i Sverige med.

Båda är underbara och perfekta till sommaren. Om nu vädret blir bra..

Hoppas


Recept: dubbla citronkakor

Detta recept finns i '' Första bakboken''.

För er som inte har den så finns nu ett av recepten här nedan;)

ca 35 stycken:

250 g margarin
1.5 dl florsocker
1 dl maizenamjöl
5 dl vetemjöl

citronkräm:

50 g margarin
2.5 dl florsocker
3 msk pressad citron

1. Sätt ugn på 150 grader
2. Vispa ihop smör och florsocker. Rör sedan i de båda sorterna mjöl.
3. Rulla degen i små bollar. Det ska bli ca 70 stcken och då 35 stycken vardera på en plåt med bakplåtspapper på.
4. Platta till bollarna med en gaffel. Ställ sedan in en plåt i taget i mitten av ugnen. Låt kakorna vara inne 15 min.
5. Citronkrämen: vispa ihop alla ingredienser till citronkrämen.
6. när kakorna sedan är färdiggräddade och  avsvalnade lägger man citronkräm mellan två ''tillplattade bollar''. De gaffelräfflade sidorna ska vara utåt.
7. sedan kan man ju alltid lägga dem i en vacker burk. Mina ligger i en glassburk. Det vill säga de som är kvar..

Gott är det!


( Jag )

mumsel



Okej?

''Australien har sedlar gjorda av plast''

Så kan de vara ja..

Plast är i och för sig ett modernt material, så visst, vem vet, våra sedlar kanske också kommer vara gjorda av plast i framtiden?

Påfyllning från Disney Couture

igen..


kyssjohanna.se

Vacker som bara den!

Till borås på lördag

Oftast tänker jag: Fan varför bor jag inte i Stockholm det verkar vara där som allt kul händer!
Nu tänker jag: Vad bra att jag bor nära Borås.

I helgen ska det vara någon slags modemarknad där. Såg tips om den på en annan blogg ( komme rinte ihåg vilken) Tur att jag läste den bloggen för det hade jag inte velat missa. På deras hemsida www.thefashionmarket.se .

Kul tycker jag! Får ju passa på när någonting händer;)

Sovmorgon

idag skulle vara min så kallade sovmorgondag. Så varför är jag här då!!! ååå.. Jag har inte kunnat sova så bra på sista tiden. Är väl stressad över någonting. Men borde inte vara det. i alla fall inte om man ska syfta på skolan. Där är det inte alls mycket kvar som ska hinnas med.. Det är något annat.

Jag är sugen på kakor.


( Jag )

I love cookies.

Jag skulle kunna trycka en t-shirt till mig med det trycket. Ingen skulle bli förvånad.

bakning

idag var jag typ ledig. Alltså nästan. hade bara kör idag :) Det var kul men jag kom dessvärre en halvtimme för sent eftersom jag missuppfattat tiden... jaja.. Så kan det gå. När den långa skoldagen var slut vid tiotiden så tog jag mina ben och traskade ner till stan. Där beställde jag klipptid till nästa onsdag också lånade jag även böcker på biblioteket. Det fick bli två tyska böcker, en engelsk bok och en svensk bok. Jag vill bli bra på språk. Tycker det är kul att läsa böcker på andra språk. När det gäller tyskaböcker så är det dessutom en ursäkt för att läsa barnböcker med;) mohaha! Det blev nämligen två böcker av Astrid Lindgren. Jag älskar böckerna. Och filmerna.

klockan elva var jag hemma. jag åt lite och sprang sedan i skogen i ca två timmar. Var rastlös som bara den. Alla kalorier som jag sedan så väl förbrännt ersattes sedan med nya eftersom jag bakade och åt upp typ halva smeten. Så kan det gå. Dubbla citronkakor för övrigt var det som jag bakade. Mums! Jag lade ca 35 stycken av dem i en låda i kylskåpet.

Jag gick senare ner till stan. igen. Nu för att se baltåget. Alla som går ur trean har chans att gå på bal och då brukar de gå från rådhuset till hotellet. Det får alla se. Vad vackra klänningar alla hade!

Film blev det sedan. Bluberry nights eller något sådant hette den. Bra men seg var den.

Nyligen kom jag hem och upptäckte då att bara tio av mina citronkakor fanns kvar. Min familj måste onekligen ha gillat dem medan jag var borta.. hehe..

Nu är jag sugen på att baka något mer snart! Det är kul ju! :) Om det blir bra.. Skull vilja testa att baka de fina modekakorna som alla pratar om. Jag menar cupcakes såklart. Många av dem ser så himla fina ut!

Det vill jag prova.


( sarahscandies.com )

Fina små saker.

Ledig dag

Imorgon har vår klass tre inställda lektioner. Det hade vi förresten idag med. Men imorgon innebär det att vi blir lediga. Tjoho! Fast kör har jag fortfarande på morgonen i och för sig. Men jag får plocka fram mitt morgonpigga humör. Idag vaknade jag före klockan ringde. Otroligt alltså.

Undrar hur det blir imorgon.

Den som lever får se.

Träning: vecka 20

Här kommer min förra träningsvecka:

Måndag: Badminton 120 min
Tisdag: -----
Onsdag: Badminton 120 min
Torsdag: Dans i skolan
Fredag: Skolidrott och promenad 120 min
Lördag: ------
Söndag: löpning 60 min

Nu återstår att se hur denna veckan blir då. Snart kommer i alla fall badmintonen att försvinna på schemat :(

Sommaruppehåll. Då blir det till att springa och promenera istället.

Godnattens

godnattkramar kommer nu från mig. Jag har många sidor som kommer fram vid lite olika tillfällen. På kvällen är jag alltid på samma sätt. Man vet var man ha rmig om man säger så. jag behöver inte nödvändigtvis vara i en säng för att sova. men sover. Det gör jag. Någonstans.

I alla fall. Nu ska jag traska ner till källaren och lägga mig och sova. Skola i morgon som alla andra måndagar. religion på morgonen först. Sedan en massa hål. Och engelska. Ingen vila dock. Det blir plugg på hålen. Sedan ska jag äntligen hem.. Kanske att jag skulle ta mig en löprunda? Jag känner mig alltid så nöjd och glad efter joggingrundor på något sätt.

Godnatt!

Chokladbollar

Idag var en trevlig dag för mig. Har hunnit med en hel massa saker. Jag vaknade först ( såklart) , gick upp, sprang lite i skogen, läste lite i tyskaboken med plus lite annat. Chokladbollar gjorde jag också. men vi had einte så mycket ingredienser hemma. Då gjorde jag små bollar. Som puttekulor ungefär. De blev tio stycken. Det hade blivit fler om jag inte ätit upp lite av smeten före jag började rulla. Gott var det.

Sedan har jag vandrat omkring i skogen och sett på film med mina underbara vänner med. Hur trevligt och kul som helst. Jag önskar att fler dagar var som denna dag. Det är inte varje dag man åker upp i en slalombacke, tittar på en gudomlig utsikt, bygger gubbar av kottar, kastar kottar, hoppar på en brygga, hoppar i badkar som man hittar vid väggrenen.. med mera, med mera. och framförallt gör man inte ofta alla de grejerna med några av sina bästa vänner.

Sammanfattningsvis: Jag har haft en underbar dag idag. Äntligen. Jag känner mig lycklig.


What happens in Vegas?

Såg på bio igår. Den var riktigt bra! What happens in Vegas hette den. Med gullungarna Cameron Diaz och Ashton Kutcher.



Skojig. Se den!

Nu är slutet nära

När man gör ett arbete så ska det vara med en miljon olika delar känns det som. Det ska vara framsida, inledning, innehållsförteckning, faktatext, diskussion, avslutning, kännhänvisningar och herregud vad mycket som ska vara med. Nu har jag gjort hälften av allt. Men nu är det bara det lättaste kvar. tack ch lov. Tyvärr ska vi ju ha prov på Hinduismen. Utöver arbetet. Blää

Till på torsdag alltså. Som jag sade innan; Jag längtar till när torsdagen är slut. Det gör jag. helst vill jag ha lov. Länge.

Goddagens!

Hej! Godmorgon kan man inte riktigt säga så ja.. Goddag blir det bara. Slutade skolan vid halv tre idag vilket var ganska bra för nu har jag hunnit hem, ätit massa onyttigt och även hunnit skriva på min fördjupningsuppgift som ska lämnas in på torsdag. Ska fortsätta med den snart. Men det är tråkigt att skriva för länge. Jag fastnar ibland. Kommer inte på vad jag ska göra härnäst och allt bara rör ihop sig så jag blir tokig. Till klockan 7 är det bra om jag är klar för idag i alla fall. då ska jag övningsköra.

Sedan händer ju lite roliga saker idag med. M kommer hit klockan åtta:) trevligt!

Just nu längtar jag bara till torsdag. Torsdag betyder klar-med-alla-religionsgrejer-och-nu-behöver-jag-inte-plugga-mer.

Jag ska fira den dagen med att åka till Borås och förhoppningsvis hitta en fin klänning som jag behöver ha till ett bröllop i sommar. Jag beöver en fin klänning som passar till ett sommarbröllop just nu.

Hur har resten av folket haft det idag då?


Träning: vecka 19

Förra veckan alltså. Tänkte att det kunde vara bra för min egen skull att hålla koll på hur mycket jag tränar och så.

I alla fall:

Måndag:
Tisdag: Löpning 90 minuter
Onsdag:
Torsdag: Promenad 60 minuter, Dans i skolan,
Fredag: Skolidrott
Lördag: Löpning 90 minuter
Söndag:

Sedan har det blivit ett par småpromenader hit och dit. Men alla kan man ju inte komma ihåg och det där korta stunderna känns inte som den träning jag tänker på även om även korta promenader är hur nyttigt och bra som helst med.


( Jag )

Mer frukt och grönt är ju också hälsosamt. Det borde jag tänka på mer.





klant. Ja!

Okej. Nu är jag lite gladare. har nu gjort två sidor på den dumma religionsuppgiften som ska lämnas in. Någonting som bloggandet har hjälpt mig med är att jag blivit mycket snabbare på att använda ett tangentbord när jag skriver så därför gick det hyfsat fort ändå att fixa till två sidor till fördjupningen. jag skriver förresten om kastsystemet. Riktigt intressant måste jag säga. Och hemskt på samma gång.

Det jag skulle säga från början att innan gjorde jag en knäpp grej. Jag skulle ringa till M. ( inget konstigt med det) Jag slår numret till hans mobil från vår hemtelefon. Plötsligt ringer min egen mobiltelefon och i displayen står det HEM. Jag tänker: Vem fan är så sum så den ringer hemifrån till min mobil när jag är hemma. jag fick nästan lust att skratta åt pappa och olle. Ingen svarar föresten när jag själv ska ringa till M och det är ju inte så konstigt för det jag hade gjort var att jag slått mitt eget nummer. Det knäppaste var ändå att jag inte reagerade på det förrän ett tag efteråt..

Jag är bra blond ibland. Och det lär inte bli bättre efter denna soliga sommar. Hoppas vädret blir bra i sommar. Det vore så gött om det blev det.


( jag )

Jag är trött.

nere

Vissa dagar är man lite nere. kan inte beskriva varför. Det här är typ en sådan dag. Men det syns nog inte på mig. Det märks inte. men det är så jag känner.

Igår hände något konstigt som jag blev rädd över. Jag fick en slags panikattack.. Bara grät och grät.. men men det är väl hormoner eller något.

Orkar inte med alla grejer i skolan heller. För mycket. Två stora grejer till på torsdag har jag. Bläää

Annars är livet bra. Alla är snälla och så. Min underbara M är hemma igen:) jag älskar honom. Så fruktansvärt mycket. jag måste bara erkänna det riktigt ordentligt för mig själv.

Älskar

tror jag visat den här tidigare men den är ju så himla fin!

Fairytale Fantasy Dress
599:- på nelly.se

Städa var det ja..

Det värsta jag vet

Jag hatar att städa mitt rum. Verkligen hatar.. Nu måste jag. För det är knappt att dörren kan öppnas eftersom  det ligger grejer över hela golvet. Någon mer som känner så ibland? jag får nog ta mig ett par hundra stora djupa andetag och sedan ta itu med det. Det tar emot. Vill inte, vill inte, vill inte.

Egentligen ett typiskt i-landsproblem. men blä i alla fall.

Hej då för ett tag. Det kommer ta tid....




Shopping i Varberg

Förra helgen var jag i Varberg för att spela badminton. men det blev inte BARA badmintonspel. På fredagen hanns även lite shopping med. För en gångs skull köpte jag till och med saker som jag behövde.

Dels var det ett par enkla svarta tights från HM. ( som nu är sönder vid tårna eftersom mina naglar var lite för långa..)

Men sen blev det ett par snygga jeansshorts från HM med, jag hade inga jeansshorts och tycker det ser så fint ut så det ''behövdes'' .

( Jag )

Dessa kommer användas flitigt i sommar;)


Solen

Att sitta i solen är ju så himla gött. MEN det finns en del nackdelar. Om man har jobbigt för mycket svenska pigment i huden ( som jag) så bränner man ju sig. Just nu har mina armar antagit en svagt rosa nyans. hett.. menmen. Det händer ju positiva saker när solen kommer fram med. ( Just nu är jag sjukt trött så ska bara nämna ytliga saker)

Mitt hår blir ljust och solblekt. Trevligt. Ser fräscht ut helt enkelt. Fräknar får jag med. Lite gulligt på något sätt tycker jag ;)

Och sen kan jag bli brun. Men det tar bara ett tag.

Hoppas alla ni andra har det trevligt i solen med :) Om ni har sol? Jag är lite inåtstängd kanske. Det kanske bara är Ulricehamn som har sjuk sommarvärme? Men det vore knäppt.

Ha det fint!


( Jag )

vitsippor är vackra små saker.

Hej igen!

Nu ska jag försöka lägga alla funderingar på hyllan en liten stund och försöka leva i nuet. Idag är en trevlig dag för mig. resten av min klass ska göra nationellt prov i matte B men eftersom jag gjort det redan kan jag lugnt vara här hemma ett tag. Min första lektion ha rjag klockan tio över ett och det är ju ett kvar fram till dess.

Min tid ska jag frdriva genom att sitta på en trappa ute i solen samtidigt som jag läser min kemibok. Så bara att slappa blir det inte heller. Imorgon är det prov. Jag gillar inte tanken på det. Men sånt är livet. man får acceptera det. jag har ju själv valt program. Jag får ta konsekvenser. logiskt.

Nu ska jag ut i solen! Det känns nästan som sommar därute. Det är inte ofta man kan gå runt i shorts och t-shirt i början på maj. jag hoppas innerligt att vädret håller i sig. I helgen sa det vara fint igen i alla fall. Om skvallret stämmer så ska temperaturen vara uppemot 25 grader. me like.. ;)


( Jag )

The way to heaven?

Hur tar man sig mot himlen?
Det är frågan.
Så blått så blått, ibland moln. Jag undrar lite om det här med religioner. Det finns ett antal om man säger så. Finns det något rätt eller fel? Efter döden? Jag undrar. Kanske behöver man inte ha allt klart för sig. Lite måste ju få förbli hemligt. Som vårt samhälle ser ut idag så märker man att människan varit nyfiken av sig. Den har velat upptäcka allt på en gång. Att bli berömd. Eller helt enkelt få svar på sina funderingar. Det kommer nog vara miljontals år innan människan kommer på en gemensam lösning till vad som händer efter döden. Om det ens finns något svar då. Antagligen har solen slocknat i förtid eller så har människan förstörts av sina egna handlingar. Eller så har man flyttat till Mars. Vem vet?

Mycket frågor har jag. Få svar dock.


( Jag )

Jag idag


( Jag )

* T-shirt, Vero Moda
* jeans, Only ( för varmt att ha på sig denna dag i övrigt)
* skor, Dcate

Så här såg jag ut större delen av dagen. Alltså före alla ombyten till Vårblandningen började..

Vårblandningen

Nej Johanna! Skärp dig nu! Gå till skolan istället och sjung!

Insåg att som jag nämnde innan så går tiden fort som attan.

Hejdå!


( Jag )

Dessa dagar

Bara för att det är fint väder och man är tvungen att vara inne så känns det som om tiden bara rinner iväg och man hinner icke göra någonting. Har varit i skolan, pluggat och städat idag så mycket ute har jag inte varit :( Och vädret som är så fint! jaja.. Det skulle visst bli hur varmt som helst i helgen och då har jag inte någonting planerat. Mohahaha! För första gången på länge med andra ord..

Tänk vad tiden går fort egentligen. Jag hinner inte med. Om en månad är det sommarlov. Hur gick det till? Jag började ju nyss. Jag får panik. Jag har inga framtidsplaner. Och det känns som om det kan vara bra att ha någon. Någon som känner som mig?

Jag vill veta NÅGOT. Eller jag vet massor med grejer jag vill göra men bara nöjessaker så då behöver man ett visst sparkapital för det mesta. Alltså behöver jag ett jobb först. Vilket kan bli svårt att få eftersom jag går ett studieförberedande program. Alltså inga stora garantier till jobb direkt efter gymnasiet alltså.

Den som lever får se.. Det ordnar sig nog.


( Jag )

Blomsterhav


( jag )

Gult är fult heter det ibland.

Det tycker inte jag.

Blommor alltså

Jag gillar verkligen blommor. Det märks nog med ;) Så därför kommer en bild till på en blomma här;


( Jag )

'' En blomma här står
   i solens sken
   förhoppningsvis den bra mår
   Den är inte klen ,,

Shopping i Uppsala

För några veckor sedan var vi i Uppsala och spelade badminton. Men lite shopping blev det ju dessutom. Då jag ändå inte har något mycket bättre för mig kan jag lika väl visa fynden;)


Ett fint gulligt, rosamönstrat linne köptes på MQ ( bondelid)


På MQ köptes även den här boleron från Zoul.

 Men bäst av allt; :)


En grymt snygg, svart vårjacka! Köptes i en butik som jag inte kände till tidigare.
Part Two hette den. Nice, nice!

Godmorgon!

Så gryr en ny morgon idag igen.

igår var den första konserten den här veckan med kören. Även kallad ''vårblandningen''. Den gick bra men man blir sjukt trött av att att stå upp hela tiden. Menmen.. Kul är det!

Nu ska det fortsätta vara på det här sättet på kvällarna med Vårblandningar varje kväll. Tre kvällar till alltså. Man kommer hem sent på kvällarna så tur är det att man har sovmorgon.


( Jag )

Vår

Jag är lite efter. MEN! Nu känner jag i alla fall verkligen att våren är här;) hehe..


( Jag )

Så ja..

På något sätt har jag flyttat min blogg nu till den där nya sidan. Men det verka rsom om det funkar i alla fall;)

Idag är det till att sjunga som vanligt som gäller. Klockan fem är det samling på skolan så snart får jag börja göra mig i ordning och sedan får jag traska iväg med mina små fötter.


( Jag )

Röd

image48
( Jag )

'' Här är en blomma
  av någon slags sort
  Snart borde väl sommaren komma?
  Den kan inte var långt bort ,,

Jag idag

hehe.. lite kul bild


image47
( Jag )

Om någon egentilgen är intresserad så;

* Skor, Race Marine
* Tights, HM
* Shorts, Vero Moda
* Blå sak, Vila

Ha en fin dag! :)

Tyskan klar!

Så har man gjort klart den hemska tyskaläxan. Det var på tiden. Den har tyngt ner mig men nu känner jag att den tunga bördan att alltid känna att jag måste göra den har lättats. Nu är det bara kemi kvar den här veckan då;) jaja.. Det klarar jag nog Förhoppningsvis. Helst vill jag tralla omkring i solen och hitta på små grejer. Typ ta kort på nödvändiga och mindre nödvändiga saker.

Vill dock ha en ny kamera. Den jag har nu är bökig, stor, osmidig, har endast två megapixlar och man kan inte heller zooma med den. Fick den för att jag sålt jultidningar för några år sedan. Bättre kameror finns ju troligen. Tyvärr är det ju år kvar till jag fyller år men kanske skulle jag ta och investera en ny med mina jobbpengar som jag kommer få i sommar? Det är värt att tänkas på.

image46
( Jag )

Godmorgon!

Jag är nästan uppe med tuppen ju! Eller inte för att jag vet när den vaknar men före klockan ringde vaknade jag i alla fall. Gick i och för sig och lade mig vid halv tio igår så det är ju inte så himla konstigt. Nu ska jag försöka vara en effektiv, duktig flicka och därmed göra en tyskaläxa som skulle vara inlämnad för några veckor sedan.. jag är seg.

Vädret ser ut att bli vackert idag med till min, och säkert många andras, glädje.

image45
( Jag )


Armband

Från kyssjohanna så har jag tidigare det här vackra armbandet.

image44

Nu såg jag ett i liknande stil som var hur gulligt som helst.



Jag har dragit slutsatsten att jag gillar armband. Och gulliga saker.



Vänskapsband


( kyssjohanna.se )

135 riksdaler.

Gulligt är det.

Texten som står på armbandet ska visst vara ;

"Friendship doubles your joys, and divides your sorrows."

Fint.

Blue sky

Idag var det en vacker dag. jag hoppas på fina omständigheter imorgon med.

image43
( Jag )

Sverige är inte så dumt ändå. Man har det bra här.

Stressigt värre

Jag vill inte känna det. Men det gör jag. Stressen kommer åkande mot mig som ett lokomotiv i en miljard kilometer i timmen och vad gör jag åt det? Sätter mig och bloggar. Är det så himla smart tänker jag då.

Mina tankar vandrar fram och tillbaka när det gäller om jag ska utnyttja denna lediga söndag och slappa eller om jag ska börja plugga till det hemska provet som ska äga rum på fredag. Kemi är det. Jag kommer knappt hinna läsa nästa vecka för varje kväll från klockan fem ska det vara en vårkonsert med kören. Det känns inte som om de kommer så särskilt lägligt.

Jag får panik. Samtidigt försöker jag skriva av panikkänslorna. Därför sitter jag här. Jag intalar mig själv att det snart är sommarlov. Då får jag vila. Får ta en dag i sänder. Efter det här provet kommer ungefär ett stort till i veckan men sen är det inte mer. Till sommaren är jag fri. Jag kan få andas. Utan att veta att jag har ett jobbigt prov som ska göras dagen därpå.

Sommarlovet kommer lägligt. Det gör det alltid. Som ung behöver man ett långt lov. Som äldre med för den delen. Men kanske kan man hantera stress bättre som äldre? Annars är det olika mellan person till person och man klarar helt enkelt av det olika bra. Jag är inte jättebra på att hantera det. Jag agerar på fel sätt. Gör fel saker. I slutändan blir det dock okej ändå så det kanske funkar som det gör nu.

Men alltså. Inte drabbas av panik när det snart går mot lov. och direkt efter skolavslutingen har jag ju till och med den fina möjligheten att få åka med min familj till Grekland. Det ska bli underbart. Sol. Lugn. ledig. Lov.

Jag längtar.

Badmintonavslutning

precis när man kommer hem börjar nästa aktivitet. Nu ska jag använda mina små, raska ben och därmed traska ner till sjön. Där ska avslutingen med badmintonklubben vara. Hoppas det inte börjar regna bara. Det hänger droppar i luften trots att solen skiner hela tiden.

Den som lever får se.

image41
( Jag )

Blomma

image40

( Jag )


'' Här är en blomma vacker och vit

  Så fin, så fin

  Den står på trädgårdens bit

  Men rör inte en min ,,


Jag idag

image39
( Jag )

*  Halsduk, halsband HM
* Jacka, Part Two
* Shorts, T-shirt, Vero Moda
* Leggings, Gina Tricot
* Skor, Race Marine

warzava

Någon mer än mig som besökt Warzava? Jag var ju på resa med kören för en vecka sedan och en dag besökte vi alltså Polens huvudstad.

image36

( Jag )

image37
( Jag )

image38
( Jag )

Lite blandade bilder alltså på bland annat slottet, lite hus och inifrån en kyrka.


Seg

Jag är så trög. Och långsam. Hejdå säger jag nu. Måsta hinna till skolan.

Jag är tidsoptimist. Och det är inte bra ibland.

image35

( Jag )


Varberg är för himla fint.


Godis..

image34
( Jag )

'' En mängd godis i påsen är
  Sött, choklad, färgat och salt
  Jag borde inte äta det där!
  I alla fall inte allt ,,



PS. Min lillebror hjälpte till. Med att äta upp alltså

Shells

image33
( Jag )

'' Här ligger snäckor i sanden
  Tillsammans är det två
  De hålls av vänskapsbanden
  Hoppas de fortsätter så ,,

Happy

Rubriken kan förklaras på några sätt; Jag är glad och min kanin heter Happy.

Hur jag tänkte på det vet jag inte. Men berätta att jag har en kanin kan jag ju göra.

image32
( Jag)

Den andra filuren på bilden är min bror. Jag lovar; hade ni träffat oss på två samtidigt hade ni garanterat sagt; Gud vad lika ni är!

Jag är ganska säker på det i alla fall ;) För det har jag fått höra hela mitt sextonåriga liv;)

Love is around me

image31
( Jag )

''Ett litet hjärta i sanden ligger
 Ritat av en filur
 Är det om kärlek den tigger?
 Det får det om det har tur,,

Back in town

Så var man hemma igen. Ja, det är sant jag har varit borta igen;)

I torsdags eftermiddag åkte jag och familjen till Varberg. Det ver trevligt! Det var inte till för att vara en resa med sol och bad och sånt ( kallt i så fall) utan det var en badmintontävling där:)

Älskar badminton! men det borde ju ha framgått vid det här laget. Kul var det i alla fall. Det var spel på både fredag och lördag och lite annat än badminton hanns faktiskt med också. Lite minigolf bland annat;) Och shopping!

Nu är jag i alla fall hemma och denna dag består av att jag ska öva massor med skolkören och därefter gå ner till sjön och fiskestugan för att där joina badmintonavslutningen. Det brukar vara trevligt! Korvgrillning, tipspromenad, prisutdelningar..

Det känns i vilket fall skönt att vara hemma igen även om Varberg i och för sig är en underbar stad.

image30
( Jag)

Fötter

Jag vet inte varför. men på något sätt är fötter ett fint motiv.

image29

Här sträcker jag ut mina ( inte så bruna) ben i solen. Här satt jag och några till i värmen i en park i staden Torun.

Monument

När vi var i Polen var det inte bara sång på schemat. En förmiddag gick vi en guidad tur i Warzava. Vi såg bland annat på monument som var tillägnade alla de hundratusentals judar som hade dött  i Warzavas ghetto under förintelsens tid.

image28

RSS 2.0