The fashionmarket!

idag var jag en heldag i Borås. Skoj! Det blev en runda till the fashionmarket och en lunch på Jenssens. Mums! Skulle egentligen åkt i Fredags. Men det fick jag inte:( Så det blev idag. Kul det med iofs. Det blev lite shopping i alla fall. Mössa, vantar, haldband, ett linne och så. Nästan ett par skor med. Men kom på att jag gillar ju inte att gå i skor med klack. Synd. För de var vrålsnygga. Vill kunna gå i dem. Men antagligen skulle de bli stående och bara se snygga ut. Och det vore ju tråkigt på ett par så snygga skor.

Så kan det vara.

Nu har jag gjort tyskaläxa. Och gjort en halsduk. Och ätit chokladklubba. Gott!

Frisörbesök.

Idag var det dags för klippning. det blev bara lite toppning så det passade mig bra. När det var klart erbjöd hon sig att platta mitt hår med. Det blev väldigt platt. Annars har jag väldigt lockigt och senast jag plattade det var för ca två år sedan så många är inte vana att jag har platt hår vilket jag också märktes i skolanXD haha! Tro mig, jag har nog aldrig blivit så uppmärksammad förut:P hehe.. så kan det gå..

Historia..

Världens största historiaarbete har jag till på måndag. Blä säger jag bara. Hur jobbigt som helst. Jag vill göra något annat istället. Typ baka. Eller spela badminton. Eller typ hoppa runt på ispölarna. typ..

Imorgon har jag i alla fall studiedag. Och det är ju alltid kul:) eventuellt blir det till att bada och simma en tur. Och kanske åka till Borås och se på bio och äta något gott. Jag får se vad framtiden utvisar.

Pusselknep?

Jag brukar inte pussla. Men varje år får jag ett pussel i födelsedagspresent. Förra året fick jag ett pussel med nio bitar. Det var fullständigt omöjligt. Var tvungen att använd mig av ett facit. 3D-pussel blir det ibland med. Två sådana har jag fått. Som varit lätta. Men nu har jag mött min överman. Eller mitt överpussel. 45 bitar. Ska se ut som ett äpple. 3D. Omöjligt... Svårt det här med pussel... Jag får väl försöka lite mer..









Ungefär så här..


Mariedal Cup.

Det finns en megastor fotbollscup som brukar gå på en helg under november varje år. Den gick den här helgen och jag var och kollade in den. Den slutar aldrig utan det är matcher JÄMT. Under natten med. Jag Coffa och Chrille var och kollade mellan halv ått på kvällen och typ fem. Sedan åkte vi hem. Jag var utslängd ur huset för att pappa skulle ha fest. Nu blev det att jag var vaken hela helgen. MEN kul var det! Rätt trött var jag med när jag kom hem vid halv sex. Somnade rätt fort.. Så kan det gå..







Lite mer från Danmark. En lilla gubben look-alike med ;)

Seriespel.

Imorgon blir det till att spela seriespel. Stinget och Jönköping ska vi möta. Lite nervöst är det alltid. Jag hoppas jag kommer vara frisk med. Annars är det lite surt. Hoppas, hoppas, hoppas, hoppas, hoppas.. Nu ska jag lägga mig. Trött. Och måst ju vara alert imorgon. Så hejdå!

Update.

Jag tror nästan spanskan gick bra. I alla fall ganska. Nu har vännern agått hem från höstmyset. Det var jättegott med grillade marshmallows! Ni som har öppen spis där hemma borde testa det så här i mörka tider! Det var nice. :) Sitter nu och bränner ut bilder till Agnes. Vi ska göra ett litet byte.

Dessutom är jag 200 kronor rikare nu. Som jag ska se på bio för.. :)



Självklart att man gör ketchuphjärtan på pizzamackorna;)

Spanska..

Spanskaprov idag. har jag övat tillräcklingt? Skulle inte tro det. Ibland blir det för lite. Den här veckan ''hann'' jag inte. Blir så ibland..



I Danmark var det härligt... ( drömmer mig bort)

Höstmys.

Jag är nog en av dem som firar min födelsedag extremt många gånger. Imorgon ska jag fira den med mina två bästa vänner. Höstmys bli det. Med te och grillning av marshmallows. Vi har en sån där inomhusspiseldsak. Där ska de grillas. Mums. Och kladdkaka på det. Varmrätt blir varma mackor. Det blir den bästa feedagen på länge:) MYS!



hehe.. litet skutt i alla fall;)

I lördags.

I lördag kom släkten på besök. För jag fyllde år. Hela 17 stycken. ganska många dagar. En hel massa. I alla fall fick jag lite presentkor toch sånt som är bra att ha. För att få presentkort från gratisbio går inge vidare för mig XD Får önska mig i present istället;) I alla fall var ljusen på tårtan så fina. Eller framförallt får man väl säga att tårtan var det.




Sjukling.

Jag som trodde jag var odödlig. Att jag aldrig blev sjuk. Där hade jag fel. Hatar att vara sjuk. Jag går alltid upp i vikt. För att jag bara är still. Jag behöver röra på mig mer. Men det är inte så lyckat när man är feber. De flesta går ner i vikt när de är sjuka. Det gör inte jag. De flesta går också ner i vikt när de tränar. Det gör inte jag. Jag behåller den snarare. Men jag är inte alls bitter. Vädret är ju fint i alla fall. Har släppt ut lilla Tobby på altanen. Han stormtrivs.

I övrigt har jag gjort en massa plugg. Trevligt som vanligt såklart. Eller inte. Jag mår i alla fall lite bättre nu. Det blir skola imorgon kan jag lova. Hoppas. Samhäll imorn med. Man vill verkligen inte missa debatten när vi ska diskutera vinnaren i U.S.A.-valet. Spännande..

När jag var i Danmark gjorde jag mig en alldeles egen HelloKittytröja. Fast i storlek fyra år. Tror inte den passar mig. Lisa ska fåd en.








Karamellkokning.

I Danmark kan man koka godis. Det kan man ju för övrigt göra i Sverige med. Men det brukar jag inte göra.






Danmark.

Jag har varit och hälsat på dannebrogen. Det heter så eller? Där lyste solen och det blåste vid havet. Idag har jag firat födelsedag med släkten. Min egen. 17 alltså.






 ( Mina bilder )

RSS 2.0