När man vill hitta på något annat

140974_5116525385a10154854303o

140499_lolly_015_abcdef_copy

141373_the-kooples

Alla bilder kommer från lookbook!

Den välbehövliga pausen.

Nu pluggar jag för fullt ( om man bortser från denna paus då). Det behövs en paus ibland i plugget. Typ nu känne rjga. Ekonomi studerar jag nu. Egentligen är det rätt intressant, men för jävla jobbigt. En megaläxa har vi fått. Nu har jag kommit halvvägs. Det lär ta hela kvällen det här, men det kände jag redan när jag började att det skulle göra. Något som dessutom är lite jobbigt är att det snart ska lämnas in en engelskasak dessutom. Till på onsdag. Jag har inte ens börjat. Bra Johanna..

Så det är väl egentligen bara att jobba på. Vad har jag egentligen att klaga på? Herregud, jag lever i ett av världens lyxigaste länder och än så länge bor jag hemma, studerar m.m. och har det bra och finanskrisen har än så länge inte drabbat just mig så nämnvärt.

Jag ska nog vara tyst egentligen..


En liten bild från Åre.  Just den här bilden är på brodern min. Han ser lite trött ut..

Träningsdagbok: vecka 8

Jag måste säga att jag varit i alla fall ganska duktig denna vecka. Tycker jag allt. Eller egentligen är det väl som vilken vecka som helst när jag tänker efter..

Måndag: Badminton m.m, 80 min
Tisdag: Simning och wetwest, 80 min
Onsdag: Simning, 30 min, badminton, 90 min
Torsdag: Badminton, 90 min
Fredag:---
Lördag och söndag: Badmintontävling i Borås

Mycket badminton. Fast det är ju inte direkt något nytt;)

WO!

I helgen har jag tävlat i Borås. Det varit helt skumt. Jag lyckades komma till semifinal. Med hjälp av WalkOvermatcher.. Helt sjukt! Har aldrig varit med om så många innan!!

Detta betyder att jag har sammanlagt 16 segrar och en klassvinst. Jag är just nu B-klassad i badminton. 4 segrar till och en klassvint och jag blir A-klassad! Det är inte helt omöjligt.. Men visst är det svårt. Fast det går. Hoppas jag. Det låter snyggt att säga att man är A-klassad:P

Kakao.

Jag är typ sugen på choklad. Och kakao. Helt enkelt chokladrelaterade saker.. Hmm, jag funderar på o gå ner till stan o typ köpa kakao. Har ingen hemma och jag vill jättegärna baka en kladdkaka till ikväll! Inte så att jag ska hitta på något speciellt eller så utan jag är bara allmänt sugen på kladdkaka just idag. Fråga mig inte varför, men antagligen är det för att jag är den värsta sockergrisen på denna planet.

Men visst är det så himla gott med godis och speciellt då choklad? Det är ju helt klart något speciellt med det alltså..

The Real Beauty Of The Candy Cane.... by Katherine Gruender-Off for a little while Hugs

Från Flickr kommer denna söta bild. Kom o tänka på Gränna.. Gränna har ju så mycket gott, fast det är egentligen inte polkagrisarna jag gillar mest utan mer såna där kolor. Såna där.

Fredag.

Fredagar kan vara riktigt underbara. I alla fall om man får sluta tidigare;) Något annat som också var kul idag var spanskan. Eller aaa, kul och kul. Vi är ett kul gäng där i alla fall:) Någon gång i vår kommer vi ju dessutom åka till Frankrike ( inte med spanskan men typ alla som har spanska går dessutom på franska eller är med i kören så därför åker vi dit) o det kommer bli så himla kul! Jag längtar bara mer och mer och jag är övertygad om att det kommer bli skoj och oförglömligt. Paris liksom, hur skoj verkar inte det? Någon som varit där?

Style..

Lite stylish grejer och yta får jag ju ha med en del av idag med tycker jag!

137916_loo
( lookbook)

Förresten! Vi fick sluta tidigare från skolan idag! :) Underbart, för det var ändå den tråkigaste lektionen på hlea veckan som var kvar. Nu slapp vi ju den. Hur gött som helst tycker jag.

Egentligen borde jag ta tag i mig själv och städa undan massa damm. Det är inte roligast att städa om man säger så. Men idag ska jag dock göra det ändå. Känner att det behövs. Lite snäll mot mina päron blir jag då dessutom. Men sedan blir det träning! Det är alltid skoj:)

Lilla Debutantpriset.

En kompis till mig är helt fantastisk! Jag har alltid vetat att hon älskat språk och allt vad det innebär samt att hon skrivit lite noveller och så hemma. Och nu har hon vunnit Lilla Debutantpriset! Det är ju hur coolt som helst!

Hon kommer bli ännu duktigare. Det är jag säker på. Hon är inte bara fantastisk i det att hon är smart och intellekuell. Hon är även en underbar vän:) Om jag behöver hjälp, då hjälper hon mig. När jag är ledsen, så tröstar hon mig. När jag har tråkigt och vill hitta på något, så underhåller hon mig. När jag är på prtahumör, då pratar hon med mig. Om det är något jag vill säga och jag känner att jag spricker om jag inte berättar det för någon, kan jag säga det till henne.

Hon är en riktig vän helt enkelt, någon som ställer upp och är toppen på alla sätt! Och därför är jag så himla glad för hennes skull. Hon var verkligen värd det. För den hon är. För att hon alltid kämpar,, i alla slags motgångar.


The End.

Nu har jag haft tyska i många år. Sedan sexan för att vara exakt. Det har varit för jäkla tråkigt. Men kul ibland. Mest kul har det varit det här sista halvåret i tvåan. Då hade jag och några till en riktigt bra lärare. Igår var sista lektionen. Vi lekte lekar, pratade betyg ( som dock inte är riktigt klara än) samt bytte presenter så att säga. Hon har varit så himla bra så av oss fick hon en hel del choklad, samt smycken och en neccesär/ pennfack.

När man börjar skolan i Tyskland får man en enorm strut med godis och presenter. Vi fick igår strutar som avslutningssak istället. Hon är så gullig vår lärare.

Den var fylld med godis såklart. Plus en penna och ett suddi. Det var lite kul att suddit hade formen av en toffla! ;P






Kalender.

Jag har haft min mobil i snart två år. Och vet ni vad!? Jag har precis upptäckt att jag visst har en kalender i den:P Nu har jag alltså fyllt i allt jag ska göra. Så jag inte glömmer. Det blev en hel del kan jag lova.. Mycket badminton helt klart. Men det är bara skoj! Sedan har jag även en inplanerad Stockholmsresa:) Lite storstad är ju alltid trevligt ibland. Sedan blir det Parisresa med kören fram i vår. Den ser jag fram emot! kameran ska verkligen med då och jag ska stå redo med den hela tiden har jag tänkt;) Så kan jag ha massor med fina bilder och minnen sedan:) Minnen är nästan det bästa jag vet. Jag samlar verkligen på det egentligen. Kort, foton, mer kort, fina saker helt enkelt. Det är grejer det!


( Jag )

Himlen var sjukt blå i Åre. Megablå faktiskt. Om det nu finns något ord som heter så.


Ledig dag.

Idag har jag i princip en ledig dag! Hur gött är inte det på en skala? ;)

Det var så här att den här terminen har vi ingen matte, plus att jag precis tentat av tyskan, kören var inställd och i fysik har vi halvklass. Allt på samma gång helt enkelt och vips så var det bara engelska kvar:P Woho! Så nu är jag hemma. Får se lite vad jag ska hitta på, lite historia kommer det i alla fall bli. Fast det sade jag ju går med och då blev det ju inte något. hmm.. Så kan det gå. Ska nog ta en tripp till byn med och köpa lite smått och gott, Typ svart garn ( så jag äntligen kan virka klart min mössa! ) en par gulliga örhängen och kakao med. Jag vill hela tiden baka kakor som innehåller kakao men glömmer hela tiden av att vi inte har det hemma:P

Så en tripp till staden. Kanske ska baka bröd med? Träna gör jag senare i kväll med! Och sen skulle ju jag o Elin köpa present med.. Det kan bli lätt att fylla en dag med aktiviteter helt klart:)


( En Årehund;)


Sterling Silver.

När det gäller smycken är det så tråkigt när man köper smycken som sedan blir röda och så:(

Därför gillar jag de med äkta silver. Lite dyrare, men köper man ett man verkligen gillar så förstörs de i alla fall inte:)

Asos hade lite söta saker såg jag innan;

ASOS Sterling Silver Padlock Heart Charm Ring


ASOS Sterling Silver Stretch Bead Bracelet With Heart Charm

Till Alla.


Alla hjärtans dag.

Finns det någon i denna bloggvärld som inte nämnt alla hjärtans dag? Den är en aningen hypad. Ganska mycket till och med. Varför uppskatta den/ dem man älskar just på en dag? Varför inte varje? hmm.. frågan det.

Det är ju ett antal personer som dessutom känner sig utanför just denna dag. För att inte låtsas om den skulle man göra bäst i att typ låsa in sig hela Februari. Dessutom ska man strunta i tidningar, tv, radio m.m. under den tiden. Svår uppgift det där.

Jag känner mig mest likgiltig om jag ska vara ärlig. I vår familj har vi aldrig firat den högtiden. Knappt att jag o M gjorde det heller:P

Men i år hände något. Jag fick ett hjärta av mina föräldrar. Av choklad.

Inspiration

Jag börjar ana vår i mossen;)

Jag vill ha vår nu, i alla fall snart. Februari är ju i alla fall nästan över.. Så snart så! Månaden kommer helt klart avslutas på ett toppensätt! Först Klubbmästerskap och därefter födelsedagsfest:) Kan ju inte bli mycket bätttre alltså;)

136404_sundress

Från lookbook kommer givetvis denna bild!

Träningsdagbok: vecka 7

Här kommer den! Den oerhört aktiva veckan som någonsin skådats!

Måndag: Skidåkning
Tisdag: Skidåkning
Onsdag: Skidåkning
Torsdag: Skidåkning
Fredag: Simning m.m., 45 min och även hur mycket promenad som helst..
Lördag: Lite badminton ( seriespel)
Söndag: Badminton, 120 min

Den här veckan blir med späckad. Men det är bara skoj:)


( Jag )

Utsikten var en aningens underbar i Åre:)

Asos..

Asos har börjat få in mycket som jag tycker är riktigt snyggt! Mycket klänningar och så:) eller rättare sagt har jag varit så lat så jag har faktiskt inte hunnit kolla på mer än just klänningarna;)

Killah Shirred Waist Babydoll DressASOS Contrast Piped Dress
ASOS Contrast Piped DressASOS Tonal Stripe Dress
ASOS Broderie Trim Dress

Träningsdagbok: vecka 6

Okej jag ligger lite efter känner jag. Men jag har faktiskt varit i Åre. Det får duga som bortförklaring:P

Måndag: Step up i skolan, badminton, 60 min
Tisdag: Våtväst o simning, 100 min
Onsdag: Badminton, 90 min
Torsdag: Badminton, 90 min
Fredag: ---
Lördag:---
Söndag: Skidåkning


No water.

Ibladn märker man hur bortskämd man är. Till exempel  nu. En vattenledning är sönder ås nu har vi inget vatten. Vad jobbigt det blir. Det är så i hela grannområdet så nu får man gå till en tillfällig slags brunn ovh hämta vatten. Så det kan bli..

En officer och gentleman.

Jag hoppas ingen har missat den filmen!?

Den är ju underbar. Mmm.. Trevlig.



hehe..

Se den!


Träningsdagbok: vecka 5

Nu ligger jag efter igen! Det bara blir så att jag är seg med att skriva på bloggen ibland, men.. here we go!

Måndag: Badminton, 60 min
Tisdag: Simning, wetwest, 80 min
Onsdag: Badminton 90 min
Torsdag: Badminton 90 min
Fredag: ---
Lördag och söndag: Badmintontävling

Nu har man kommit igång på riktigt efter lovet. Fast jag börjar inte känna att kläderna sitter lösa för det.. kan bero på att jag är en godisgris. Köpte alldeles för mycket godis i fredags.. hmm.. icke bra det här. kanske kan det bli bättre? Jag tycker jag varit ganska nyttig den här veckan ändå.. Om man nu bortser från all oboy, hmm.

RSS 2.0