Nice och rosa

Jag har sagt det förut. kyssjohanna är verkligen en bra hemsida med smycken o sånt!

Den här lilla sötisen såg jag igår:


125:- kostar det. Vill ha! ;)

Körresa

Glömde nämna en grej! Vecka 17 blir det körresa med hela skolkören. har idag anmält mig och förhppningsvis så blir det riktigt kul!:) Till Polen går resan  den här gången. Skoj!

April blir en körig månad för jag har något nästan varje helg som jag måste göra... Men rastlös som jag är så tycker jag bara att det blir kul för jag blir så grymt rastlös om jag inte har någonting att göra. Snart är det lov dessutom!

Hååål

Idag är det den vanliga tisdagen. Kör klockan nio till tio och sen följer ett lååångt hål på det. Fast idag gick jag hem. Har nästan gjort lite bra grejer här hemma. För några veckor sedan köpte jag mer tyg och den kjolen som jag ska göra har nu börjat ta form. För första gången på flera år hinner man med att börja på den. Det har tidigare varit alldeles för sjukt mycket läxor men nu hinner jag alltså med igen. Förhoppningsvis hinner jag snart klart med den. Kanske till o med ikväll;)

Den som lever få se..

Happy

Jag menar inte min kanin. Som ju heter happy med om jag inte nu sagt det tidigare. Nej det är till och med så att jag har haft lite tur denna dag:) Ska nämligen blivit uttaagen till den individuella SvenskaCupen-tävlingen. Känns skoj! Har tidigare i år haft en grym otur på grund av att jag varit sjuk i körtelfeber så då har jag inte kunnat tävla något. Som tur var blev jag ändå reserv i uttagningen och en lämnade återbud så då får jag vara med:)

Det funkar så här: Svenska cupen är egentligen en lagtävling och i den är det de fyra bästa i varje årskull som bli uttagna från varje landskap. I Svenska cupen är det i år de som fyller 97-91 som får vara med. Så det blir alltså mitt sista år i år, eftersom jag är 91:a. Från vår klubb är det sammanlagt 6 stycken som var med. Det ska bli kul att få åka med dit och både coacha alla de yngre och samtidigt få chans att spela själv. En snygg lagtröja som det då står 'Västergötland' på får jag dessutom;) Trevligt, Trevligt!

Snart så

Imorgon börjar då den sista veckan före det är dags för påsklov. Det ska minst sagt bli gött tycker jag. På onsdag kommer dessutom min snygging hem:) Trevligt! fast det är knappt jag hinner träffa honom för somna tidigt det måsta jag, annars orkar jag ju inte med uppsatsen som ska skrivas på torsdagmorgon. En lugn vecka i övrigt. Allting var till förra veckan och därför blev det inte heller någon bloggning då. Men nu så. Kanske kan det bli en aning mer framöver.

Videomix

Där ser man. Är man duktig och snäll så får man något tillbaka. jag Coffa o Chrille var ju då coacher på ''Svenska Cupen i lag'' när vi var i Malmö. Då var det U13-laget som spelade och som tack för det fick vi nu 300:- på videomix att dela på. Lite godis med mera får det allt bli. Fast det heter ju numera inte Videomix utan nu är det '' Hemmakväll'' som är namnet. Någon som har något svar på varför?

D-day

dansdagen alltså;)
Har idag dansat typ hela dagen;P Först var det dasn med gruppen som vanligt på söndagar och efter det så begav sig jag, Elin och Ellen oss hem till mig för att komma på en koreografi till den estetiska verksamheten som vi har i skolan. En uppvisning ska alla göra inför resten av gruppen och självklart känner vi lite press på oss just för att vi dansar annars. Hoppas den blir bra i alla fall men så långt som vi gjort nu blir himla bra i vilket fall.

Nej nu blir det till att skriva labrapport..

Det tar sig

Mitt rum har jag hållt på med lite då och då. Nu är det nästan klart. idag sattes ett skrivbord upp och snart ska jag få en tvbänk också. Fast en tv har jag inte så det blir en tvbänk fast utan en tv på. Fint blir det i alla fall:) Turkost är det på väggen med:) najs

Grattis!

Alla fyller ju år hela tiden känns det som. Idag var det moder och fader som typ fyllde år. Eller aa, mamma fylle ri början på Mars och pappa i slutet så idag blev det våffelkalas med familjen plus mormor, farmor och morfar.

Gott! Våfflor är grejer det;)

Långpromenad och chips

Idag har varit en alldeles jättego dag. Känns som en sån dag då allt är underbart. Kan inte ens komma på varför för att det är ju egentligen inte ens något speciellt som hänt. Bara go dag liksom, så måste man väl få känna vissa dagar?

En annan kul grej hände igår! Jag och två andra från klassen åkte igår till ''En Toppen Dag'' på högskolan i Borås. Allt möjligt kunde man göra där. Det var workshops, tävlingar, en föreläsning, mat m.m. Himla trevligt i alla fall. På anmälan stod det dessutom så här: Av de 50 första som anmäler sig lottar vi ut den nya iPodnanon. Vi hade själv föranmält oss och vi hoppades att vi skulle vara bland de femtio första för att få den chansen och sen när vi väl satt där vi utlottningen så vann en av oss tre den där iPoden! Inte jag men Karolina vann den :)! Askul ju! Hur ofta är blir det så? haha det var kul! Jag var inte så bitter över att jag inte vann för jag hade fått en när jag fyllde år;) Hade jag inte själv haft en redan så hade jag antagligen varit avundsjuk som bara den XD haha!

Nu ikväll har jag i alla fall gått långpromenad, pratat med massa vänner i telefon och ätit chips. Trevligt.

Stolt vän

Jag är en stolt vän. över en annan vän. Hon är så duktig! Och grym! Hon kan skriva och beröra en som bara den:)
 I måndags fick hon ett debattinlägg publicerat i GP. Alltså inget vanligt inlägg utan att hon vann en tävling så den fick vara med under rubriken Ung Debatt. I GP i måndags var alltså den artikeln publicerad. Det var coolt. Jag tror man kan läsa den på GP;s hemsida också. Om man klickar vidare på Ung debatt eller något sånt. Själv har jag inte läst den på hemsidan för jag läste den i tidningen istället. Min morfar kom upp till oss och typ: Du! Är inte det här din kompis Agnes som är med på förstasidan? haha! Han är rolig.
Coolt är det tycker jag i alla fall:)

Det kommer en tid

Någon gång. förhoppningsvis snart.

Då ska jag blogga som bara den igen. På påsklovet har jag tid:) och i helgen med! Tro det eller ej men jag har för en gångs skull ingenting inplanerat till helgen. aa förutom då att jag ska dansa, övningsköra och spela badminton. Men annars så. Ingenting.


Hej igen!

Okej nu är det så att jag inte bloggat på länge. Har helt enkelt inte tid för tillfället! Har varit fullt smockat på mitt tidsschema hela dagarna. På dagen är det skola, på eftermiddag läxor och sen är det träningen. Förhoppningsvis kan man dessutom hinna prata med M i telfeon dessutom:) Det här är helt enkelt en hektisk tid för stressade mig..

RSS 2.0