Valborg, sol och.. sol

Idag har vädret varit helt sjukt. Det är fortfarande April men här hade vi seriöst TJUGOSEX GRADER! Hur underbart är inte det på en skala? Vi satt i solen på hela hålet. Jag brände mig, jag har närmast albinohy om man säger så. Alltså, sitta i solen en timme och mina armar blir rosa? Hett alltså..

Jaja, valborg är det snart med. Någon som ska fira det rejält? Här blir det tjejkväll i alla fall, undrar om den slår tjejkvällen på påskaftonen? Det blir nog svårt, för påskaftonen var helt underbart rolig. Vädret var också perfekt då. Då kunde man sitta ute fram till tio. Skulle vädret vara som idag kan vi sitta ute hela natten utan att ens behöva gå och lägga oss. Så varmt är det ungefär. Helt underbart, men det har jag nog redan sagt.

Sommarjobb och ortopedbesök.

Det är inte ofta man har VIKTIGA tider man måste passa. Nu har jag två. På samma tid och samma dag. Lyckat? nej..
Frågan är nu hur jag ska ta mig ur detta problem. Det borde kunna lösas, på ett eller annat vis.. Ortopedbesöket kan man ju flytta, och få en ny tid om några månader. Inte så lyckat. Jag kommer nog få flytta på intervjun inför sommarjobbet. Jag vet ju redan färdigt när jag ska få det men man måste ju träffas tidigare för att få reda på tide roch hej och och allt vad man ska veta. Det är inte lätt det här. Så himla typiskt!

Jag hatar när viktiga saker krockar med varandra..

God dag!

Så sitter man här igen. Solen skiner det är underbart väder och helst vill jag åka till ett ännu soligare ställe;) mohaha, de thade varit för himla trevligt alltså. Annars har det varit bra med mig. Lite dött har det varit här måste jag erkänna.. De som eventuellt bloggar lär ju själva igen sig. Man orkar inte sitta vid datorn 24/7. För mig personligen blir det faktiskt en hel del träning med;) Och påsk har man firat! Det var för övrigt fruktansvärt kul:) Påskfirande med flickor blev det för en gångs skull. Väldigt olikt jämfört med förra året. Dock mycket roligare! :D





Tema för kvällen: Steeeeek!

Förlåt världen!

Om nu ens någon läser vad som står på denna blogg så får jag e om ursäkt för en rent ut sagt usel uppdatering..

Det bara blir så ibland, ni vet hur det är; man tänker på annat, träffar nya vänner, blir jätteglad, mår skit ibland, mår bra igen, man överlever.

Ibland kommer helt enkelt inte en blogg i cybervärlden på första plats. Samtidigt som man inte vet vad man ska skriva.. Ska man lätta sitt hjärta eller vara ytlig? Det är frågan det. Kanske ska det vara lite som Sverige: Lite lagom så där, men just den där lagomheten är jag trött  på för tillfället.. Men den kommer tillbaka någon gång.

Men för tillfället är jag bara allmänt förvirrad. Fast då är väl alt som vanligt då..

RSS 2.0