Idrottsprojekt på Gällstad skola.

Nu har jag vaarit i den stora metropolen. Jag menar såklart Gällstad. För alltså vem har inte besökt Lager 157 och co. någon gång ;) I vilket fall, jag var där för att lära barnen där spela badminton och det gick ju alldeles förtäffligt! Det var hur kul som helst och barnen var urgulliga, snälla och trevliga. Det var helt värt att ta ledigt från skolan för den sakens skull. Har till och med hunnit göra en massa tyskauppgifter med. Om en vecka ska vi ha muntligt prov.. och nu snackar vi inte miniprov utan det är ett prov inför att tenta av steg 5. Jag får se hur det går. Nu har jag i alla fall fixat nästan alla texter så jag i alla fall vet vad jag ska prata om. Jag tror det blir bra. Minst 5 minuter ska det vara. Det kommer typ bli tjugo.. hmm.. Det blir ofta för mycket när jag ska göra något. Det bara blir så.

Har i alla fall gjort ett arbete om Rothenburg nu. Vissa delar i alla fall. Resten gör min kompis Agnes. Delade upp det där liksom. Jag tror det blir bra. Det kommer kännas grymt bra när ma är klar. Jag ser fram emot det. Långa hål kommer man få. Om jag är riktigt duktig så ska jag se till att göra vettiga saker på den tiden. Typ börja ta körkort och läsa på diverse teorigrjer som har med körning att göra. Det blir säkert toppen..

Usch vad ledsen jag blev nu.. Lookbook funkar inte!

The fashion Market.

Jag var på thefashionmarket i fredags! Lite special så där skulle jag tro.. En tröja och en bikiniöverdel kom med mig hem i alla fall. Jag åkte för övrigt dit tillsammans med min följeslagare Elin. Det var mycket trevligt:) Fika på wayne's blev det med. Jag var dock inte så nyttig av mig..

Jag skulle ju ha nyttighetslöfte!! Det går inte så vidare bra kan jag meddela.. hmm.. får jobba på det. Väldigt mycket.

Imorgon ska jag åka till Gälstad skola och lära de små barnen spela badminton. Hoppas det blir kul, men det tror jag. Annars hade jag inte följt med. Det var trots att frivilligt så är det helt skit får jag helt enkelt skylla mig själv..

Träningsdagbok: vecka 4

Måndag: Badminton, 90 min
Tisdag: wetwest och simning, 45 min
Onsdag: ----
Torsdag: Badminton, 90 min
Fredag: Simning, 40 min
Lördag: ---
Söndag: Badminton, 90 min

Badminton tröttnar jag aldrig på för tillfället;) Det är så himla kul ju!

Här är en lite kul bild från lägret med;) Tro mig! Det är hur svårt som helst att krama sönder ballonger.. vi hade nog inte riktigt rätt teknik heller kanske.. hmm..


 Jag ser typ störd ut och då är ändå det här den mest normala bilden från den uppgiften:P

Träningsdagbok: vecka 3

Måndag: Badminton m.m. 80 min
Tisdag: Wetwest och simning 90 min
Onsdag: Badminton, 90 min
Torsdag: Badminton, 90 min
Fredag: ----
Lördag: Badmintontävling
Söndag: Badmintontävling

Frågan är om man ska räkna med promenader också? I så fall blir det lite mer.. Men jag vet inte riktigt..


 Det goa laget Smurfarna;) Vi vann dock inte:P Men skoj var det! Bilden är förresten från jullägret jag var med på..

Modettemarket.

Modettemarket har ju hur mycket saker som helst! Väldigt bra att det finns som ett slags tradera fast med bara kläder.. Lite coolt. Har pekat ut lite godingar men får väl se om det blir några beställningar till slut.

Imorgon blir det tävling. Till Alingsås ska jag åka. Blir skoj. Dock har jag bara två matcher så det blir lite drygt.. aja.. Får plugga emellan;) hehe.. kul..

Hade förresten ett prov idag. Biologi. Celler och DNA och sånt. Rätt intressant egentligen. Jag tror det gick bra, jag hoppas i alla fall att det gick det.

Wetwestträning.

Klockan åtta blir det till att träna då. Det var ett tag sedan nu som jag var med på ett lett pass med musik och allt. Hoppas det är lika kul som jag kommer ihåg att det var.. Om inte får jag väl gå klart terminen och börja på något annat.. Så gjorde jag med volleybollen.. Det var kul i början men sedan tröttnade jag helt enkelt på det. Det är så med vissa saker. Man behöver faktiskt små variationer i livet ibland.


( Jag )



Sommar/ Vår.

Om det är något jag längtar efter så är det våren. Tänk att strosa omkring och inte tänka på att man måste ta på sig så himla mycket kläder för att inte frysa ihjäl. Dessutom är det synd om dem som har skåp runt omkring mig för det tar ju så lång tid att ta på- och av sig allting.. Liten parantes där bara..

114026_dsc_0075
( lookbook )

Snygg look.

113725_card
( lookbook )

Idag har jag varit ganska nyttig. Bara för att säga det liksom.. Jag ska bli ännu duktigare har jag tänkt mig ;) Det finns förbättringspotential så att säga;P

Imorgon blir det simning på schemat. Plus lite wetwest. Funderar till och med på att ta det på morgonen. Det borde inte vara totalt omöjligt.. Jag ska försöka orka ta mig upp.

Träningdagbok: vecka 2

Kom på att man kunde ju alltid återuppta sin ide om att visa hur mycket man tränat under veckan.. Here it comes;

Måndag: Simning med mera, 60 min
Tisdag: nada
Onsdag: Badminton, 90 min
Torsdag: Simning med mera, 60 min. Badminton, 90 min
Fredag: nada
Lördag: Badminton, 90 min ( Seriespel)
Söndag: nope

Summa: 6, 5 h, helt okej får man väl säga eftersom all badminton ej dragit igång ännu..

Färg var det här.

Jag syns ibland när jag spelar badminton. Min tröja är nämligen i en lysande neongrön färg. Men jag är dock inte i närheten av att vara lika cool som denna brud;

112596_照片_003
( lookbook såklart ;)

Söndag, Wild Life och tränarträff.

Typisk söndag har det varit idag. Det vill säga; Man har slappat, städat lite, gjort ingenting ibland, gjort något någon gång. Idag blev det övningskörning, städning av källaren, en tränarträff och sällskapsspel med familjen som stod på schemat. Och jag saknar M. Blä. Jävla hjärna. Hoppas det går över tills jag gifter mig. Det är ju så man brukar säga.. Usch, usch, usch..

Skola blir det imorgon igen. Det känns ju... kul.. Lite läxor har man allt. Som jag inte gjort eftersom jag glömt materialet i skolan. Jobbig sits det där. Får fixa det på hålet som vanligt. Nyttig ska jag börja vara imorgon dessutom. Jag bestämde ju att jag skulle vara nyttig detta året me det är svårt.. Har övergått till att vara nyttig på vardagarna för på helgerna går det ju alltid åt helvete med den iden.

Nej nu ska jag sluta babbla! Jag hoppas verkligen att folket därute i världen mår bättre än vad jag gör..

Godnatt!

Skolstart.

Idag började det igen. Skoltiden. Så kan det vara. Jag råkade köpa ett par vrålsnygga beiga chinos med.. Så det blev. Ganska billigt blev i alla fall synden.. 149:- Anledningen till det mycket avundsvärda priset är att den affären ska gå i konkurs. Det är så livet är här i Ulricehamn. En mindre klädaffär alltså. Frågan är vad som kommer hamna där nu. Skulle inte förvåna mig om en liten mini-Hm eller Gina Tricot placerar sig där. Tydligen är det bara kedjor som klarar sig nuförtiden.. Lite synd egentligen.

Woori G.

Det är något speciellt med hon Woori G på lookbook..

110286_yellow
( lookbook)

Hon passar så bra i det hon tar på sig. Olika stilar har hon med. Och klär i allt. Fotgenisk som attan med.

Memories.

Vad ska mn göra med minnen? Låta dem försvinna? Bevara dem? Tänka på dem? Jag dras till dem fast att jag egentligen vet att jag för tillfället bara mår dåligt av dem. varför dras man till det som man inte borde dras mot? Usch. Blä. Som jag brukar säga. Och hela tiden känslan av att jag känner mig dum. Hmm.. Det känns i och för sig bättre ibland. Men jag vill må bra jämt. Det känns så.. bra.

Efter regn kommer solsken? Det är väl så man säger? Tur att jag har mina vänner i alla fall. De finns alltid kvar. Om de var viktiga innan så är det mina gurus nu. Det är väldigt trevligt.

En annan bra sak är att Svensk cupen inte krockar med körresan:) Det var visst en månad melln de båda händelserna. Troligen blir jag ledare med för Västergötland. Inte alla såklart! Men för dem i klubben i alla fall. Det är bra att se frm emot någonting tror jag. Att tänka på något. Veta att roliga saker väntar en. Det är vad jag gillar skarpt.

Skolstart.

Det är lite synd att lovet blev som det blev. Eller i alla fall som den tjugosjunde blev.. Det med M och allt. Det var inte vad jag ville. Jag får väl leva med det. Har i alla fall haft stöd runt omkring mig. Som bryr sig. Som hjälper. Och sådant känns så himla bra. Även om man känner att ma är helt ensam och hela jordens befolkning har gaddat ihop sig mot en så stämmer det inte riktigt till hundra procent. Sedan finns det såklart saker att se framemot med. Många helger framöver kommer vra fullspäckade med rolig badminton. Seda blir det väl kanske lite annat däremellan med ;)

Hoppas på att åka med som ledare till Svenska cupen i vår med. Bara den inte krockar med körresan.. vilket lyxproblem det hade varit i så fall.. Men troligen blir det resan. Paris är ju inte helt fel precis. Har aldrig varit där men det känns om ett kul ställe. Eller vad ska man kalla det? Någon som varit där? Lite nyfiken är man allt på vad staden har att erbjuda..

Skola på torsdag med. Kanske bra att återgå till vardag igen. Det kan vara det man behöver ibland. Någonting att tänka på.


hehe.. jag är sjukt lik min bror.. ser ut som en mupp ju..

Jag vill ungefär..

109423_
( lookbook )

Våga.

Tufft.

Mina känslor leker med mig. På ett dåligt sätt. Förnuftet säger någonting. Känslor något annat. Och jag är så jävla förvirrad, sårad, upprörd, blä. Ungefär. Ni förstår säkert. I vilket fall känns det inte bra. En slags rastlöshet, en krypande känsla eller vad fan vet jag håller på att äta upp mig. Jag känner mig ungefär jättedålig och konstig. Blä.


( Jag )

Stil.

108316_oksi
( lookbook)

Så där snygg vill jag med vara. Jag skulle ''bara'' behöva skaffa mig ett pra smalare ben först..

Vinterlandskap.

Jag har tråkigt. Hur tråkigt som helst faktiskt. Usch. Jag gillar inte att ha tråkigt. Plugga kan man ju alltid göra men det är också så himla tråkigt. Usch. Innan var jag i alla fall ute och tog lite kort tillsammans med min lilla bror. Fint var det verkligen ute. Snöigt och vitt. Vi planerar att göra en kalender till morfar till nästa år. Med golfema;) Därför blev det till att ta lite kort på golfbanan idag :)






( Jag )

How cute.

hur bedårande är inte dessa då?



Typ hur söta som helst. Från HM såklart.. De har en del..

Likt en liten älva.

107881_saraa
( lookbook )

Okej jag vill också vara söt. Synd att jag är så blek, hade kanske passat bättre i vitt annars..

Förglömd.

Ibland känns det som om något är glömt. Något viktigt. Just nu känns det så. Det ilar i kroppen. Allt känns bara fel. Så känns det nu. Jag kan ha fel. Eller är det bara jag som är glömd?

Blä. Att ta tag i saker är inte alltid det enklaste.. Men antagligen blir livet mer uthärdligt om man gör det.

Gino.

Frukt och choklad säger jag bara. Det är ju helt enketl bäst ;) Hur gott som helst! :) På spåret rullar på teven dessutom. Blir en familjekväll helt enkelt.. kan ju vara lite trevligt ibland såklart. Men det är ändå någon jag saknar. Innan den saknaden är borta har jag antagligen hunnit bli lite äldre. Jag undrar hur lång tid det ska ta.

Får trösta mig med att nyår var skoj. Snart drar träningen igång. Jag var i simhallen med en trevlig vän. Det kunde varit värre.


( Jag )

Man måste vara stark i svåra tider ;)

2009.

Så har tjugohundranio börjat:) Hoppas det blir ett trevligt år. Såklart. Slutet på 2008 var blandat.

På slutet fick jag plötligt en extra sjukt kul lägererfarenhet. Men minus pojkvän  så att säga..  Så ja, slutet var knäppt. Abrubt på ett sätt. Vet inte riktigt vad jag ska säga..

Nyår var i alla fall lyckat:)


Nyårsafton.

Det är idag. Lite kinamat blir det. Och chips med dipp.Någon cider slinker nog ner också.

Jag vill ha mer läger med! Det var så fruktnasvärt kul i helgen:) Det lägret är alltid det och en stor höjdpunkt varje år:) Men nu är det alltså ett helt år kvar. Ett sommarläger hade varit kul.. Problemet är ju bara att många är bortresta då..


( Jag )

RSS 2.0