Underbar bild



Sådär hade jag också velat gå omkring;)

Ms bijoux

jag är inte den enda som sett det här märket.

På accessora.se har jag sett dem och de onekligen söta.

För mig som är lite kär i rosa och gulliga saker så är det här favoriter för mig:


    

En mängd me nice grejer;)
Jag gillar shopping, jag gillar saker och jag gillar smycken

Snart är det värsta över

Nu ska jag gå ner med alla mina kläder till pannrummet. Garderoberan är iordningställda nu. Det är dock inte som en riktig walk in closet eller vad det heter. För pannrummet är dessutom fullt med cyklar, utemöbler, julpynt, anat pynt och värmepannan såklart.

Men jag hävdar att det är rätt så originellt att ha ett '' walk in pannrum''

Lurad..

jag är lurad. idag gick jag till dansen som jag alltid gör på söndagar. Givetvis var den inställd! Bara för att det är lov. Typiskt eller vad..

Jag hade ju sett fram emot det och dessutom hade jag till och med kommit ihåg lappen som skulle fyllas i bara för att vi ska på UKM ( Ung kultur möts)

Något som däremot är svårt är att veta vilka workshops man ska välja.
Det fanns hur mycket roligt som helst! Olika danser, grafitti, oljemålning, rösttknik, skådespeleri m.m. .. Svårt det här. nästa söndag kan jag inte ens gå på dansen för då är det Malmö som gäller :O jippi!!

Mer tyg

Idag har jag köpt mer tyg. Ett svart den här gången med men den här gången var det stretchigt så det kan bli en tajt kjol. På furulund var jag och köpte det. Det var verkligen ett stort utbud där! Och mycket folk. Men tillslut var jag framme först i kön så jag tillslut kunde betala.

59:- blev det för tyget. Jag hoppas att den även den här gången ska bli lyckad. Den förra blev ju trots allt riktigt bra:)

Godnatt

Eller hejdå är egentligen rätt ord. Ska åka till M nu. Tacos blir det att äta:) mums

jag är hur hungrig som helst nu. åt vid klockan två. Det var också jättegott då. Då var det lunch hos farmor istället. Hon lagar så himla god mat! Hon har jobbat i kök hela sitt liv så det kan vara därför:)

Hejdå!

Alltid något

Innan var det de vita tygskoran jag suktade efter. Nu är det ett par jeansshorts. Ett så vanligt plagg borde jag ha egentligen. Men icke. Ett par lagom korta, lagom tajta, lagom billiga vill jag ha. Något par lär jag säkert få syn på under vårens gång. Det är ännu inte riktigt väder för det heller..

men när värmen kommer! Då!!


Dragningskraft

Det finns någon slags dragningskraft till datorn. Så fort jag bara var lite klar med städninge så drog jag hit. Men nu måste jag tillbaka till det förbannade rummet..

Låt på hjärnan

Ibland händer det. man kan bara inte få bort låten från hjärnan. Den här gången är det Amy Diamonds låt från melodifestivalen som fastnat. Den sitter fast. Gjuten. Det har den gjort för hela familjen idag. Alla har gått runt och visslat på den XD

Bärbar dator

Ibladn behöver man verkligen göra sina läxor på en dator ( händer ofta!)
Man har bråttom ( händer också ofta)
Man är ute i sen tid ( händer ofta)
Och när man ska ha datorn då så sitter det redan någon där. Detta händer ofta kan jag meddela. En bärbar dator skulle helt enkelt inte vara helt fel för mig.

jag kollade på pricerunner och det här var den billigaste jag kunde hitta.

Zepto Computers Znote 3215W - skola - Value Celeron M 1.83GHz / 1024MB / 80GB / TFT15.4 / Combo

Typ 3500 :- kostar den. Har ingen aning vad den kan och jag fattar inte riktigt om jag läser på beskrivningen heller men billigast var den.
Får jag sommarjobb så har jag pengar.

Hard work,work

Nu blir det till att jobba igen. Ska sopa bort massa smuts, gamla tepeter, dammråtor och annan skit som finns.


Tiden alltså..

varför ska tiden gå så snabbt för!!?
jag blir upprörd. Det känns som om man vaknar, somnar, vaknar, somnar.....
När man vaknar: Jaha en ny dag.
När man somnar: Jaha nu var den här dagen slut.

hmm.. Finns det någon lösning på problemet?
Jag har inget  minne av att tiden gått så fort tidigare. alla äldre säger ju att tiden går bara snabbare och snabbare. Är detta ett tecken på att jag börjar bli gammal?

Jag vill inte bli gammal. Landet ingenstans är en lösning. Eller pippis krumelurpiller.

    


hemkommen

En annan trevlig människa som var hemkommen igår var min vän A! Hon har varit i London och jag vill också åka dit! Det hade visst varit hu bra väder som helst och hon hade hunnit göra massor med roliga grejer. Lite avis blir man allt ;)

Boken alla pratar om



Den här boken ska lösa problemen. Sägs det. 249 kostar den lite här och var och den är kanske bra.

Colour :)

Färger älskar jag. Speciellt på sommaren.

Patent Bow Front Ballerina Pump

Dessa gula kommer från Asos.com

Cooooola...

Visdom

Dagens visdomsord kommer här:)

'' Alla världes storheter väger inte upp en riktig vän''


söta mössor

nuknuk.se är en av de miljoner sidor som har söta grejer.

Till exempel den här mössan:



Om man nu kommer att behöva en mössa så mycket längre. Det har inte varit kallast i år även fast jag såklart frusit ändå. Jag fryser nästan jämt. På vintern alltså.

Miajli.se

miajli.se är en sida som har en del gulliga och annorlunda smycken. Att de är gulliga tilltalar verkligen mig;)

              


 Fina tycker jag!

Nervöst?

Jag skulle varit grymt nervös för att dricka ur ett sådant glas.


Kenneth jay Lane

Ett annat fint märke är det rubriken nämner. Tycker att jordgubben är söt.
Jordgubbar överhuvudtaget har varit väldigt populärt på smycken på senare tid. och visst är det gulligt!


Den här från kenneth jay lane är nedsatt till 750 kronor på kyssjohanna.
Om jag ska köpa en jordgubbe måste jag dock köpa ett på Lager 157 där jag har råd. 99:- kostar ett där har jag för mig när jag såg ett där.


Disney Couture

Hade märket bara varit billigare så hade det varit en favorit för mig. Här är ett gansak nytt halsband  från deras kollektion ( eller vad heter det när det gäller smycken?)



425 kronor på den grymma sidan kyssjohanna.se

Lag från Storbritannien

'' Det är olagligt att dö i parlamentshuset''

Vadå har det hänt för ofta eller vad?

Träning inställd

Idag skulle det varit sista träninge för trettonåringarna före det är dags för lagSM i malmö. Tyvärr var den inställd idag.. Det var lite typiskt för det är kul att vara tränare. istället får jag hitta på något annat. Typ fortsätta göre i ordning renoverandet här hemma. Det börjar ta sig nu. Väggarna är målade, lite grejer är iordningställda fat det är fortfarande mest kaos. Imorgon ska en ny tapet sättas upp i mitt gamla rum så efter det kan det evetuellt bli lite mer ordning här. Just nu är mitt gamla rum tomt och sängen är nedflyttad fast den står mit på golvet och det kommer den att få göra ett tag till tror jag...

Härligt väder var det idag med! var ute och gick en sväng och det var riktigt underbart. Soligt och typ varmt. Det blåste bara lite.

M

Idag har M varit hemma. Det tykcer jag är väldigt bra:) han har ju inte vairit hemma på tre veckor så det känns kul att träffa honom igen.

Blomma

En blomma köpte jag innan till min M. Det får bli en kombinerad alla hjärtans dagpresent och även för att han fyller år imorgon. Egentligen har han redan fått sin present, han fick den före han åkte till lumpen. Snart kommer han hit! Äntligen! Jag känner mig tjatig det känns på något sätt som om jag babblat mycket om det här. Ända sedan förra veckan då jag fick reda på att han skulle komma hem den här tiden:)

Träning

Nu är jag hemkommen från träningen också. Den var jättekul idag! Som vanligt var vi ojämnt antal och den här gången bara 5 stycken. Jag sprang lite mer än vad jag brukar ochd et kändes bra. Känns som om det kan gå lättare än vad jag först trodde att komma tillbaka till sin vanliga form. Helst ska jag hinna spela någon tävling snart igen och då hoppas jag det kan gå okej med tanke på omständigheterna.

Färdigmålat

Äntligen klar. har målat allt jag skulle och även köpt  en blomma till M.

Ska nu bara fylla på ställen där jag målat fel.

två nya väggar

Nu har jag målat klart både den turkosa väggen och den vita väggen. Den vita väggen blev precis klar men den turkosa var ajg klar med klockan elva så på den ska jag stryka på ett lager till vid två-tiden.

Jag tror det kan bli bra. På söndag sker sedan inflyttningen.


Dagens visdomsord

"När man haft riktigt bråttom måste man stanna upp och vänta på sin själ"

- Ett gammalt kinesiskt ordspråk


apa

Harmoni betyder det här tecknet

Nytt tema

Brukar Google ändra tema ibland? Idag har de alla hjärtans dag-tema ser det ut som;)

Happy Valentine's Day

Kladd

Det är färg överallt. Efter att jag skrivit det här är det nog dessutom färg på tangentbordet. Färgen i rummet blir bra i alla fall. Den turkosa färgen är precis så där skrikig som jag ville att den skulle vara:)

Nu är det bara att måla på då igen..

Godmorgon :)

Idag är det en härlig dag käner jag på mig.
Jag och mamma ska måla idag, hur härligt det nu är menmen. Vädret ser ut som på en sommardag! Tyvärr kommer jag inte vara ute så mycket  men det är ju härligt för dem som ska det ju.

Just nu är mamma iväg för att köpa rollrar. (Eller vad de nu heter)
Jag har precis ätit frukost och ska snart ta på mig heta målarkläder.
Det är mycket som ska göras.


Godnatt

Om jag ska kunna vakan imorgon överhuvudtaget är det bäst at jag går och lägger  mig nu i mitt hemska, ostädade, dammiga, fula, skräpiga, kaosiga rum.

Godnatt!

Ha det bra allihop!:)

Knäpp lag

I Frankrike är det förbjudet att döpa sina grisar till Napoleon.

Okej?

Stenhjärta

När jag ändå har spårat in på hjärtan kan jag rekommendera en bok. Som rubriken säger så heter den Stenhjärta. jag tyckte den var bra fast det var dock ett tag sen jag läste den. Ingrid Olsson heter författaren.

Rekommenderas!




Godis

Skumhjärtan bjöd mamma mig och resten av familjen på idag. Hon sa det att före varje jul så brukar vi ha julmys, så då måste man ha det före alla hjärtans dag med. Jag tror bara hon var godissugen. Hon älskar godis. Precis som mig..


Alla hjärtans dag

Imorgon är det alla hjärtans dag. Jag har inte köpt något. Som vanligt. Men jag ahr tur på det sättet att min M kommer hem imorgon:) passande!

                                                                  

Roller Coaster

jag berättade innan att jag är barnslig. Det stämmer fortfarande. Ikväll har jag spelat Roller Coaster. Men det är ju så kul. Jag tror det är bra att vara lite barnslig för allvarlig och mogen hinner man vara väldigt länge ändå senare.



Jag älskar det spelet!

Trevligt

Imorgon är det en trevlig dag.

Först så ska jag och min mamma måla här i källaren. En vägg som tidigare var grön ska bli vit och en kort vägg som tidigare var vit ska bli turkos. Jag gillar färg. Golvet i pannrummet ska även målas i en grå-grön nyans. På söndag blir det kanske eventuellt av att jag får flytta in möbler.
Jag använder ordet eventuellt väldigt mycket har jag kommit på.

En annan väldigt trevlig grej som händer imorgon är att min M kommer hem:)

Sent på kvällen, men ändå! Det blir nog till att sova hos honom för här får man ju inte plats.. Det går bara inte att få plats i källaren här. Grejer överallt!!

Dagens citat

Detta sa min bror idag. Jag tyckte det var lite smart. Alla som är badmintonspelare här vet precis vad jag pratar
om;)

'' Det var ju bättre att ett racket gick sönder på två ställen än att två racketar gick sönder på ett ställe ''


Familjen Casson

Någon mer än mig som läst böckerna om familjen Casson?

De fyra böckerna heter Saffys ängel, Indigos stjärna, Rose och Caddy för alltid.

När jag läste den första så var jag inte för gammal för den, vid den andra var jag bara lite för gammal, vid den tredje lite mer för gammal och nu när jag läst den fjärde så var jag alldeles för gammal.

Den fjärde såg jag igår på biblioteket så jag var bara tvungen att låna den för att jag läst de tre andra. Det gick väldigt fort att läsa den lättläst som den är. Bra ärd en i alla fall;)

jag kommer aldrig bli vuxen när det gäller böcker ( eller många andra grejer med för den delen)

              

Promenad

Igår kväll tog ajg en lång promenad. Det var välbehövligt. När jag går så kommer jag alltid på massa knäppa, oknäppa, viktiga, oviktiga och massa andra saker. Det är som om hjärnan får leva sitt eget liv och verkligen säga allt den vill när ajg är ute och går. En massa funderinagr kommer upp. Om vad man vill äta när man kommer hem, vad man vill bli när man blir ''stor'', vad man vill göra imorgon m.m. m.m.....

massor med funderinagr helt enkelt. jag kom på massa smarta grejer. Tyvärr glömmer jag av dem lika snabbt.
Jag tänkte på all grejer jag skulle vara tvungen att göra idag bland annat. Jag tror nästan att jag gjort allt som jag tänkte. Jag hade varit klar om det inte varit så att skomakeriet nere i stan var stängt för tillfället. jag får försöka gå tillbaka och fixa det.

jag fick en massa tankar på enkla grejer jag vill sy. Nu saknas bara tyg. Som vanligt. Jag vet i vilket fall precis vad ajg vill ah för slags tyg. Det gäller bara att hitta det med nu. Helst till ett bra pris med.

Knäppt

Under en livstid gråter en människa i genomsnitt 65 liter tårar.

Jag undrar om jag hör till snittet. Troligen är jag över.

Och hur sjutton har man räknat ut det!!!??

(går)dagens visdomsord

'' Om livet ger dig en sur citron så ska du säga: Yes jag älskar citroner har du några fler på lager? ''


Testosteron?

En liten dagens fundering kommmer här nu. Eller egentligen kom jag på det igår men då var jag för seg för att orka blogga.

För någon vecka sen var det ett föredrag på skolan om skillnader mellan mäns och kvinnors hjärnor. Hon berättade även att kvinnor som ahr längre ringfingrar än pekfingrar har troligen fått testosteron i sig. igår fick jag för mig att jag skulle mäta dem och ringfingret var faktiskt längre på  båda händerna!

Har jag månne fått i mig testosteron då på något sätt?
Det skulle förklara varför jag kan vara alldeles för tävlingsinriktad och jämt vill ha rätt ibland. Det var en av de grejer som enligt forskaren var typiskt för män. Det kan ju vara så..

hej igen!

godmorgon eller nåt. Det är säkert någon som vaknar nu i alla fall. Själv vaknade jag vid nio och har hunnit göra lite smågrejer sedan dess.  Min morfar var här och hjälpte mig att sätta upp en lampa, jag och e har städat och skrivit filmanalys, jag gick ner till stan för att hämta mina skärp men på dörren till skomakeriet stod det en skylt med strax tillbaka så då gick jag hem igen.

Nu är jag hur hungrig som helst och förhoppningsvis kommer min bror och min morfar snart tillbaka med pizza som de skulle fixa. Jag har inte ätit pizza på evigheter och jag känner att jag behöver det nu för jag hungrar snart ihjäl..

Visste ni?

Att världens längsta ord har 428 bokstäver?

jag vet dock inte vilket ord det är och jag orkar inte skriva upp det heller.

Det ordet skulle amn välja på hänga gubbeXD

Fast antagligen ahde ma kommit på ordet för typ varenda bokstav finns nog med där. Men Vilken tid det skulle ta att leka det spelat med det ordet..





_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ ....... m.m. ...

Sy imorgon

Imorgon tar jag mig en tur till mormor för att sy klart kjolen. Det blir kul! På vägen ska jag nog ta en tripp ner till stan med och se om jag hittar några apssande skärp med som jag skulle kunna ha till.
Smala skärp skulle passa riktigt bra tror jag.

Jag vill gärna sy fler dessutom. Jag får massor av ideer hela tiden!

Någon mer i alla fall.

Tränat

Nu har jag kommit hem från träningen och det var riktigt kul att få ta i lite mer efter så lång träningsfri tid.
Jag ska ta det lite mellanlugnt i ettp ar veckor framöver nu me sen skulle jag kunna ta i till 100%
Det kändes bra idag förutom att jag har tappat massa kondition. Den var mycket bättre innan. Jag får ut och springa i sommar som jag gjorde förra året.

Det är fortfarande kaos här nere i källaren. Imorgon kommer jag inte komma mycket längre heller för den delen. 
Fast färg ska pappa köpa. Och mer flyttlådor för just nu sitter vi fast.

Mumiens återkomst

Någon som blir rädd? Min bror var så gullig när han skulle på maskerad. Jag virade in han i lakan och målade han vit i ansiktet men svart runt ögonenXD

image2

Timbaland

Jag har säkert nämnt honom tidigare men jag tycker bara att han är så fruktansvärt bra! låtarna han gör är bra. Lyssnar just nu på 'Apologize' . Den är utttjatad som bara den men jag tycker fortfarande den är underbart är bra. One republic visste jag inte om före den låten men nu är det inte många som inte vet vilka det är längre tror jag. Fast de kanske hade någon känd låt redan innan? Någon som vet?


Fötter

   Helt otroligt. jag lyckades nu infoga an bild. och vad simpelt lätt det var. Ikonen för att göravar ju för fasen mitt framför näsan på mig!!! I'm so stupid.
Bilden som får pryda det här inlägget är en ful bild på mina fötterXD
När jag skulle åka till Falköping i lördags var jag sådär lagom trött på morgonen. helt borta typ. precis före jag skulle åka och då skulle ta på mig skor insåg jag att jag nog inte kollat så noga på vilka sockar som jag tagit på migXD Två olika. Två fula. Som är för små. Och allmänt skämmiga. Kul var det i alla fall.. hehe.. Jag bytte snabbt om till et par andra sockar om man säger så..


image1

New York

jag hävdar att det är lättare att vinna en resa till new york om man är anmäld till en tävling där det är möjligt. Så nu har jag anmält mig till en tävling där man kan vinna resa dit. Drömma går ju.



Häftig stad.

lång väntan

idag kan ajg äntligen börja träna så smått. har inte tränat på två månader på grund av att jag fick körtelfeber men nu ska det alltså vara okej att börja lite:) Äntligen! Det ver på tiden. Vara tränare för den mindre gruppen ska jag också vara idag. Det ska bli kul såklart. Det är så kul med barn man vet aldrig vad de kan hitta på att göra eller säga.

Nu blir det till att dammsuga igen.

Veckans Voice Choice

Den här veckan är det Mange Schmidt som har veckans voice choice.

Låten heter Gömma mig och låter som en typisk Mange-låt.

Kelly Rowland

The voice får rulla på nu när jag städar.

En låt jag tycker är bra som var veckans voice choice förra veckan är en låt med Kelly Rowland. jag kan inte komma på vad den heter men bra är den!

Kelly Rowland var tidigare med i gruppen Destiny's Child.

Image:DestinysChild.jpg

Här tillsammans med de andra gruppmedlemmarna Beyonce Knowles och Michelle Williams


Ris till folket!

Det här inlägget har jag skrivit en gång innan men det var rätt länge sedan så det är nog ingen som hittar det. Därför skriver jag om det igen.

På freerice.com är det ett slags frågespel där man ska trycka på ett ord betydelse.
Ex:

Sensational means:

ready

spectacular

ailing

monotonous



En del ord är enklare än andra. man trycker helt enkelt på det ordet man tror det betyder på den hemsidan och för varje rätt svar skänker man 20 gram ris till en behövande människa ute i världen.

Det kostar ingenting och man kan sluta spela när man vill.
Jag tycker det är en jättebra ide' av dem som har hittat på det.

Vi har tio. De har fyra

Wadamofolket i Zimbabwe har på grund av en muterad gen bara två tår på varje fot.

Borde inte det bli svårt att gå?

Aj..

Igelkottar tycker jag är söta små djur. En gång hade vi en under trappan som bodde där med sina ungar.
Men som många andra människor blev den trött på sin bostad och flyttade då till vår granne istället. Den sprang fram och tillbaka med en unge i taget. Vi filmade den så Olle kunde se det sen för han var inte hemma.

Visste ni att en igelkott har 5000 taggar?
Aj!


Från Schweiz

I Schweiz får män inte stå upp och kissa efter klockan 22.

eee.. undrar hur många män som följer den.


Konstig lag från Alabama

I Alabama är det inte tillåtet att ha ögonbindel när man kör bil.

Som om man inte skulle fatta det ändå.
Antagligen har någon gjort det och då måste man ha lag om det så ingen ska göra det igen..

Dagens citat

"Ibland när jag säger det jag tänker så märker jag att jag inte alltid tycker så"

Nalle Puh


Larm

Nu har jag fått information om larmet med. jag kommer ha svårt att lära mig det känner jag. Antagligen kommer jag aktivera det så det tjuter i hela husetXD Det skulle vara så typiskt mig..

Ett CV

Nu har jag skrivit ett CV också.

Sommarjobb är högt uppskattat på listan på saker jag vill göra den närmaste tiden. Nu har jag tagit första steget då.

grundkurs?


Jag behöver gå en grundkurs i hur man bloggar. Inte vad man ska skriva om utan om hur allt det praktiska gå till. Är det min dator det är fel på eller varför kan jag inte kopiera mina EGNA bilder till ett enda inlägg?

åååå.. Det är såna saker som gör att jag alltid hatat elektronik.. Eller i vilket fall aldrig haft något intresse för det.

Underbart

Även om jag nu inte ligger och sover som d flesta skulle gjort på sitt lov så tycker jag ändå att det är underbart med lov:)

Jag vill komma fort fram med mitt rum men min pappa har andra planer. Just nu sitter han och tjatar med en annan gubbe som håller på att fixa larm till oss det är egentligen därför som min gode far är hemma men ändå han kan väl hjälpa mig lite med;)

Nu ska jag göra ett nytt försök att få in bilder..

Nu börjas det

Tillbaka till arbete nu är vad som gäller.  Idag ska jag och pappa försöka få ut allt från pannrummet och sedan få in garderober där. Det var det som var själv grunden till allt problem. Sen eventuellt blir det till att måla en vägg i mitt nya rum också. Eventuellt.

Det blir som det blir.

Tillbaka till mitt kaos

Nu ska jag sova. I mitt rum som det är kaos i. Flyttlådor i hela rummet. Och hade jag varit dammallergisk hade jag nog varit död nu.

Uppslukad

Min bror kan bli så där riktigt uppslukad av en bok när han läser. Det går inte att prata med honom på flera dagar om det är så att han fått tag på en bra bok.

Frågan är om inte jag är värre ibland. Nu ikväll har jag haft näsan nerkörd i boken hela tiden samtidigt som jag hjälpt både mamma och pappa med diverse olika grejer.

Läst klart har jag i vilket fall gjort nu. Det känns bra för då har jag det klart och slipper tänka på den något mer. aa förutom att jag ska göra en romananalys på den med då. Det är det värsta med böcker som man läser i samband med skolan. Man måste göra analyser på dem. Att hitta på grejer att skriva är ingen konst men att sätta ihop det på ett bra sätt och med allt rättstavat och i korrekt svenskt språk och allt det där är lurigare.

Alltid är det något som blir fel. Och jag med mina höga krav på mig själv vill inte ha några som helst fel. För det är felen som jag fastnar på och stör mig på. Inte på det som jag gjorde rätt.

Idag var jag produktiv

Ju tråkigare man har desto fler inlägg skriver jag här. Och städa är sannerligen väldigt tråkigt. Idag har jag varit nästan lika produktiv som när jag var liten. Det var helt sjukt vad mycket skolgrejer jag har rotat igenom och sorterat, slängt och sparat idag. Tänk om jag fortfarande hade haft den fantasin.
Den kanske kommer tillbaka?

Det rullar på

Fler och fler grejer försvinner åt olika håll nu. Imorgon kommer det gå ytterligare framåt med renoveringen.

Jag var och dansade streetdace idag med som alltid på söndagar. Det var kul men svårt.

Den 29-30 ska vi på UKM i Borås. Det ska bli hur kul som helst! Uppträdande, övernattning, Workshops med mera. Hoppas att det blir en rolig upplevelse. och att jag med mitt tröga inlärande kan lyckas att lära mig dansen till dess. Det är ju ett litet tag kvar så förhoppningsvis ska det gå bra.

Till pluggande

Något bra måste jag göra idag.

Nu får det bli till att läsa i boken som jag ahr i läxa över lovet.

Också neutral

Den här modellen på klänning är även den neutral men med orange färg blir det lite färgklick av det hela.

Zooma

Snyggt

Ibland blir man sugen på något alldeles vanligt fint klädesplagg som är lagom naturellt.

Zooma

Den här är fin tycker jag. Lite knappar, lite ränder, lite fickor, lite av varje helt enkelt.
Från la redoute kommer den här.

Irriterad

Stör mig riktigt på att bilderna inte kan laddas upp. Här har man gått och letat efter sladden så att den ska hjälpa mig att få in bilder i datorn och när man väl lyckats med det så går det inte ändå..

ååå jag blir trött

Jag känner mig snäll

Det är inte ofta man frivilligt får för sig att man frivilligt ska städa upp i hela köket och plocka ur diskmaskinen. Det gjorde jag idag. Tecken på att man tröttnat rejält på andra städuppgifter.
Pappa kommer få en chock. Mamma kommer nog dammsuga mig i magen. Det brukar hon göra när hon är trött och barnslig. och trött kommer hon garanterat vara nu när hon kommer hemXD Hon lyckas alltis somna i soffan framför teven före nio på kvällen och före det är hon trött med. Hehe mer kvällstrött än henne är svårt att vara:P


Vacker bok

Receptet som jag skrev upp innan hittade jag i en uråldrig bok som jag gjort själv för massa år sedan. Hittade ett recept till som kommer här nu..

Blåbärsdrink

2 dl fil
1 dl socker
1 dl blåbär ( eller någon annan god frukt)
2 msk florsocker
1 tsk vaniljsocker
3 isbitar om man vill

Mixa ihop allt.
Lätt att göra helt enkelt.

När mamma väl fick tillgång till köket efter att jag varit där blev det ibland den här drinken. Det är nu ca 98 år sedan vi gjorde den så tror jag ska göra den snart igen.

Goda frukter och bär.

Xbollen

Vad får man säga? Ska man kalla den delicatoboll, negerboll eller chokladboll?
xboll får det bli.

Det receptet är hur enkelt som helst och det första som jag lärde mig göra när jag var liten. Gjorde dessa väldigt ofta tillsammans med kompisar och mina föräldrar blev lite trötta på mig för havregrynen tog slut jämt och ständigt. Jag bakade en fruktansvärt massa när jag var liten.

Recept på xboll:

( jag skriver inte hur många det blir, det beror ju på hur stora man gör dem. På massor av recept kan det stå att det ska bli typ 60 stycken och sen när man gör dem blir det ändå bara 33)

2 msk kakao
2 msk kaffe
1 tsk vaniljsocker
1 dl socker
3 dl havregryn
100 g margarin
kokos, pärlsocker, strössel eller vad man nu vill ha på dem.

Blanda allt ( a förutom kokos och de då ;))
Rulla bollar. Rulla sedan i kokos eller nåt.

Klart! Hur gott som helst!


har jag förändrats?

Nu när man städar hade min mamma hittat en berättelse om mig som en fröken på mitt dagis hade skrivit när jag var liten. Det stod att till frukost ville jag gärna ha smörgås och juice.
Vissa förändras när det blir äldre. Andra inte. Jag är en annan.


Mums


London

En kompis till mig ska till London imorn! ÅÅåååå!! Jag vill med dit! Har inte varit där med jag har en dröm om att jag någon dag ska ta mig dit.

Någon som varit där?



Nice..

På rea

Kyssjohannas rea had en del favoriter.


Det här är jätteulligulligt. 149:- nu. Finns i silver med.


På nyinkommet fanns detta ulligulliga. Budskap är jag svag för. 195:-

Speed

Det här lovet kommer gå fööör fort. Hade inget planerat fram til i fredags. Då kom alla planer på en gång. Imorgon blir det till at fortsätta möbleringen och det. På tisdag ska jag helst gå till mormor. kanske vårdecentralen för att ta prover med. Det får jag se. Till IKEA vill jag med. och måla ska jag också.

När jag tänker efter hade jag behövt ha ett sommarlovslångt lov.

Kortärmat

Tänk att kunna gå runt i kortärmat. Min dröm nu.
förra sommaren var skit rent ut sagt. Hoppas på en bättre i år. I tidningen för några veckor sedan var det en meteorolog som hade spått att den här sommaren skulle bli kanon. Hoppas bara nu att han har rätt. och att jag är ledig den tiden med;) För sommarjobb ska jag kämpa för att få med.
pengar är något som jag är i behov av. Vill spara till en resa till något annat land.

Forever21

En sida som ibland har fina kläder är forever21.com

På ett ställe kan man få upp vissa stilar och trycka på vilken man själv är.

               

Dessa två blir lätt mina favoriter:) Sommaren kom nu! Snälla!!!

snart inte ensam

Snart slipper jag vara ensam hela tien den här dagen. Min goa familj kommer hem vid 7. Äntligen.
Får väl ta och surfa runt lite till så länge. Eller ännu bättre vore om jag läste i en bok som jag har i läxa över lovet.

Jag är sämst

Nu när jag har fått in bilder på datorn som jag vill lägga upp här på bloggen så går det inte. har försökt kopiera rakt av. Det går inte. har försökt att ladda upp dem här först. Det går inte överhuvudtaget. Hur gör man?
Är det någon ängel därute i världen som har lust att hjälpa en vilsen själ?


Nya böcker

När jag fyllde år så kom inte mina kusiner till mig så istället fick jag presenter av dem när Olle fyllde år. Fyra böcker:) Böcker är alltid kul och bra att ha.

Det var Snabba cash, Ondskan, En komiker uppväxt och en till som jag inte kommer på vad den heter.

En komiker uppväxt har jag börjat med att läsa och den är bra.







Nu minsann

Nu händer det grejer. Världshistoriens mest teknikdåliga tjej håller just nu på att lägga in bilder i datorn på diverse olika grejer. Jag lyckades hitta sladden som man ska koppla till datorn och bilderna hamnar nu snällt i en mapp som de ska:) 80 bilder hade jag bara i kameran. och alla de har jag tagit på typ ett år så jag är fruktansvärt kass på att ta med mig kameran till olika ställen..

Ensam

Jag är ensam.
Kan inte familjen komma hem snart. Det är så fruktansvärt tråkigt att städa själv. Det är förrsesten tråkigt även om man inte är själv.
Känns inte som om man kommer framåt. Står bara och trampar på samma fläck som när jag startade. Kommer detta någonsin att bli bra?

Beyonce'

Hon får lysa upp min gråa kaosdag. Lyssnar på hennes låtar just nu. Hon och de andra av r'n'b stjärnorna får förgylla min dag.



Hon är grym!

I'm in the darkness

Det känns mörkt just nu. Det är kaos överallt. Bara för att jag ska flytta så måste jag få plats i det nya rummet såklart. Därför måste jag ha mina garderober i pannrummet som sitter ihop med datarummet eller hur man ska förklara det. Men pannrummet har vi som förråd. Därför får det inte plats garderober. För att få plats med garderober måste man röja ur det andra stora förrådet för att då få plats med grejer från pannrummet.
Så nu är typ alla grejer i gillestugan för att sorteras bort och så.. Dessutom ska mina grejer från badrummet uppe där det brukar vara ner till den lilla toaletten i källaren. Min mamma vill inte heller att jag och M ska fortsätta sova i gillestugan som vi gör ibland. Därför ska jag få en bredare ny säng. Den gamla ska min bror få för hans är gammal och lite liten egentligen. Så det blir bra för både han och mig.

Slutsats: För att jag ska kunna flytta ner till källaren krävs alltså en omorganisering av sammanlagt ca 7 rum..

Ja...

Därför är jag nu trött

I ett kaos

Jag befinner mig i ett fruktansvärt kaos just nu. Bara för att mitt rum ska flyttas så måste typ alla rum i hela huset göras om känns det som.

Herregud säger jag bara

Det här får bli det sista

Nu SKA jag lägga mig. Jag tror jag livit beroende av att sitta här vid datorn och skriva av mig om viktigt och inte så fullt lika viktigt. Det är trevligt att bli av med lite skräp från hjärnan. En del är kvar men jag blir typ mer lugn och avslappnad efter att ha skrivit av mig lite här. Länge leve bloggande!

Godnatt nu. Nu SKA jag sova..typ

Känslig för lök

Har aldrig någonsin fått det minsta eksem eller varit överkänslig för något överhuvudtaget.

Men igår hände något skumt.

När jag var hos mormor och hon var i köket och jag i vardagsrummet ca 10 meter bort kände jag att det stack i ögonen. Så som det gör när man hackat lök. Ögonen började svida, klia och bli gråtmilda.
Jag hojtade ut till köket och frågade om mormor hackade lök. Hon svarade med att hur kunde jag gissa det?
Jag svarade som det var.

idag när vi skulle äta kött med lite lök började ögonen också bli som när man hackar lök. Men den har ju trots allt stekts och så! Knäppt..

kanske har jag fått känslighet för det efter i fredags när alla sprang omkring med lökar i högsta huggXD


Sova var det ja

För en timme sa jag att jag skulle lägga mig och sova för att kunna var ordentligt utvilad imorn då jag vil hinna göra en miljon grejer. kanske är det på tiden att jag sover.

Jag har alltid gillat att sova men på sista tiden har jag haft så skumma drömmar. Jag kommer sällan ihåg om vad jag drömt men jag har istället en obehaglig känsla i magen när jag vaknar. Oftast går det bort fort men det är ändå inte kul när man vaknar och försöker komma på vad det är som känns så fel. Som om det är något viktigt man glömt. och man har ingen aning om vad.

svårt

Någon som någon känt att det är svårt att uppnå sina mål och planer?
Det har jag. Många gånger. man lovar något man vill följa och klara av och ändå är det så svårt. Varför är det så? Sätter man för höga mål eller har man för dålig karaktär?

Jag sätter jämt upp mål jag försöker klara av. ibland lyckas jag, ibland inte. Ofta sätter jag höga mål. Då klarar jag det inte och då blir jag besviken. Jag vill klara allt som 'alla andra' kan. Allt. Jag vill ha MVG på alla ämnen, vara bäst i världen på badminton, åtminstone vinna massor med tävlingar, jag vill var liiite smalare, hela tiden helt enkelt något bättre. Jag måste alltid ha något att styra min steg mot. Ett slags mål som jag vill följa. Något att nå, att sträva efter. Livet känns annars så meningslöst för mig. Men är det värt det? Att sätta upp höga mål som jag kanske inte klarar? Som jag blir besviken på att jag inte klarar?

Jag får inte ha för höga krav. Ibland har jag brytit ihop en liten stund av det. Kännt att jag haft press på mig. men inte av andra. Utan från mig själv.

Det är mig själv och ingen annan som är min värsta fiende.

På tv just nu

Grabben i graven bredvid är det säkert någon som sett. Har man inte det så går den at se på tv nu på kanal 4. har sett den 2 ggr tror den och tycker den är bra.

Boken har jag också läst. Hittade den på ett bibliotek när jag var på konfaläger.
Fortsättningen på den, familjegraven har jag med läst. Katarina Mazetti tror jag författaren heter. Hon har skrivit en hel del men de här två är det enda jag läst. Någon som läst någon annan av henne som rekommenderas?

   

 

Fina smycken

På Angelagotborn.se finns massor med vackra armband och andra smycken.

Klicka för att visa större bild...
Jag som gillar stilrena smycken har den här som favorit.

Sköna

De här skorna  från accessorize.se ser grymt sköna ut.

Chocolate Satin Elastic Ballet Shoes
Vill man inte börja sommaren med skavsår som man brukar kan kanske dessa vara ett alternativ.

En film till:)

En komedi den här gången. En romantisk sån. Inte helt fel. Den här sågs förra veckan.. herregud vad ajg ser på film. Wedding Daze är namnet på den.

Handlar om en kille som ska fria till sin flickvän. Problem uppstår dock i form av att flickvännen avlider. han blir djupt deprimerad och när hans kompis säger till honom att skärpa sig och försöka hitta en ny fru så följer han verkligen hans tips på momangen.

Kul film som bjuder på en del skratt kan jag lova;)



Killen som spelar huvudrollen känner nog de flesta igen från American pie-filmerna.

The bridge to terabithia

När jag ändå håller på att tipsa om bra filemr kan jag tipsa om den här med. 
 Jag såg den här med M för ett år sen och den är en film man minns och gillar.

Se den med en nära god vän, släkting, partner eller i vilket fall någon du gillar då tror jag att den kan bli som bäst.


Tim burton + Johnny Depp = sant

 Regissören Tim Burton har gjort en ny film som heter Sweeney Todd. Huvudrollen spelas av ingen mindre än Johnny Depp. En tidigare film av Tim Burton där även där huvudrollen spelas av Johnny Depp är Edwar scissorhands.

De paret är helt enkelt en bra combo.

Den här filmen har mycket musikaliska inslag. Är man känslig för blod som jag är så kan man kalla de skräckfilm.  Har man fobi mot köttfärspaj så ska man inte heller se den.

men trots det så är det bra. Såg den igår kväll och blev helt lost i den.

Sweeney Todd är alltså namnet på filmen som uppmanar er att se.



Grym. Gillar man Edward Scissorhands kommer man troligen gilla även den här.

Älva

asos.com har ett par älvliknande skor.

Metallic Tie Flexi Pump
Har man dessa skor plus en svepande, flygig vit klänning kan man bli tagen för en makisk älva.
Älvor är vackra.

Rules by Mary

Det märket har fina käder. På nelly.se finns det en del.

Klicka här för en större bild på Josette Top

Den här såg jag där nyss. Om än lite dyr men gudomligt söt dock! 849:- på nelly.se

naturgodis

Finns det något godare snacks en lördagkväll förutom naturgodis?
I love it.

Hur gott som helst. Fast jag vet inte om det är så särskilt nyttigt. Det känns för sött och gott för att vara det. menmen det funkar ju att äta det så länge man äter i lagom mängder..


Alla typer av Exotic snacks är gott:)

IKEA

IKEA är ett vacker place. Där finns allt möjligt till bra priser för fattiga mig. jag kommer ihåg när jag var liten och skulle köpa julklappar till släkten. När jag var liten hatade jag att shoppa kläder och skor och sånt och även att gå in på IKEA. ( de enda affärer jag uppskattade var djuraffärer och bokhandlar, gick alltid in i en sån affär om jag såg en) Men när jag och min  kompis skulle julhandla för massor med år sedan så kom hon på att vi kunde gå in på IKEA. Det var underbart. Jag hittade presenter till hela släkten därinne. Jag tror alla fick någon slags plastgrej till köket det året. Mamma en spagettslev, pappa en osthyvel, morfar en kapsylöppnare, farmor en smörkniv och mormor fick nog massor med plastburkar. Alltihop kostade sammanlagt ca 80 kronor. Ett riktigt klipp.

Nu när jag dessutom ska fixa till mitt nya rum har jag kollat in IKEAs katalog. Ett nytt skrivbord behöver jag, lite nya kuddar och kanske något tyg att hänga framför proppskåpet som är här. IKEA har allt enligt mig.



Den där lilla tjejen som var med i IKEA reklamen är förresten en gullig liten unge;)

Lyckad dag

Det blev en hel del platser på pallen idag för klubben:)

Det var jättekul som vanligt att ströva runt i en hall och hjälpa till och så:) Det lär jag få göra snart igen;) hehe det händer rätt ofta.

Nästa helg blir det dock inte så för då ska jag vara med M hela helgen eftersom han kommer hem på torsdag och stannar till på söndag:) Trevligt!

Ikväll har jag till och med hunnit packa ner en del av mina grejer i lådor för att de ska ner till källaren eftersom att jag ska byta rum till datarummet. har packat ner lite grann nu men ska fortsätta arbetet imorgon. Dans blir det också imorgon. Imorgon vill jag vakna tidigt så jag kan hinna med alla miljoner grejer jag vill göra.

Amy Diamond

Hon kom också till final tack och lov;) Tycker hon är supergullig och en duktig artist. Hon lyste upp hela Skandinavum enligt mig. Med låten thank you gick hon nu till final:)



Talang enligt mig.

melodifestivalen

Vilka röstar egentligen? Jag menar Christer Sjögren går vidare emd en askass låt som heter I love Europe. jag gillar de flesta musikstilar. Förutom dansband och opera. Christer Sjögren hör till den förstnämnda kategorin alltså gillar jag inte honom.. Blää.



Inne i ett flow

Det rullar på. Igår och i förrgår var seriöst mina turdagar. I torsdags pratade jag med M som jag alltid gör på kvällen och han sa att han kommer hem på torsdag. Ungefär en vecka kvar alltså;) Det överlever jag. DEn här helgen har helgtjänst med lumpen så den här helgen gick det inte att komma hem.

Jag  längtar så!

Något annat som är kul är att min pappa berättade att jag kan få ett sommarjobb i sommar. Också hur kul som helst för det är inte så lätt att få i en liten stad och när man dessutom är 16 så får man oftast inte på grund av åldern. Förra året hade jag dock ett kommunaljobb på dagis. Kommunen brukar varje år arrangera så att man kan få något jobb lite här och var där det behövs. Lönen var inte hög men det är typ enda chansen för ungdomar som är under 18 att få ett sommarjobb ett par veckor om man givetvis inte har massor med kontakter överallt.

Ibland blir det som man tänkt sig

Igår var jag hos mormor för att sy. Det gick hur perfekt som helst! Nu har vi fixat ett mönster och hunnit klippa ut bitar som är i perfekt storlek. På måndag ska jag dit igen för att fortsätta. Antagligen kan den bli klar då;) Det vore hur kul som helst!

Något annat som är skönt nu är att det är lov:) Tänk, en hel vecka då man får göra vad man vill. Självklart har jag nu i det sista kommit på miljoner grejer jag ska göra. Hela den här dagen är exempelvis uppbokad och det kommer massor med andra dagar på det här lovet vara. Hoppas att jag hinner med att blogga åtminstone nu när jag borde ha tid.

Samma gamla visa

Så här är det varje helg. Jag har chansen att få en sovmorgon på helgen oftast men ändå vaknar jag. På vardagarna vaknar jag aldrig utvilad och pigg vid den här tiden fast att jag ibland går upp så här sent. Skumt.

Snart bär de alltså av till falköping. Jag blir hämtad kvart över 9. Det är sent ändå för att vara en tävling. men gött för mig.

Jag är nu dödad av en purjolök.

Tragiskt men sant.

Idag var det första dagen på Killer i skolan. 120 anmälda var det, troligen är nog redan de flesta ute. Det var många som seriösa vilket jag blev förvånad över. Själv hade jag satsat på en banan och ett gosedjur. Gosedjuret behöver amn om någon skulle skjutit med en banan mot en. Man blir nämligen immun mot den då.

Dödad är jag alltså nu. jag lyckades leva fram till halv elva. jag tyckte jag var smart som stod och lurade vid en ett klassrum där han som jag skulle döda snart skulle komma ut. Jag hade dock otur för att den som skulle döda mig gick i samma klass så givetvis slog han mig med en purjolökXD haha jag satte mig i princip framför min motståndare det var inte så smart;P

aja.. Det kanske går bättre nästa gång.

Det såg för övrigt väldigt kul ut när massor med elever sprang runt med purjolökar, bananer och äpplen i högsta hugg. Det har luktat lök i hela skolanXD


Numera ett alternativt vapen. Ett grönt miljövänligt sådant dessutom.

Tyska

Tyska var det till imorgon med ja. Måste säga godnatt för idag nu. Hinner inte blogga mer än det här inlägget. Ska nu ta och plugga lite, köpa kravbananer och sist men inte minst träna.
Är inte hemma förrän tio och då är det sova som väntar. Jag behöver massor med timmar per natt. Inatt fick jag dock inte så många för jag somna inte förrän halv ett igår natt. Eller idag om man ser det på ett annat sätt.
Bussen var nämligen inte hemma förrän tolv!

Godnatt!

Prover snart igen

Ska ta prover om min körtelfeber snart igen. Nästa vecka blir det då. Förhoppningsvis blir det lite gladare besked den här gången. hade tänkt att jag skulle ställa upp i SM men så blir det nu inte i år. Jag har inte kunnat träna ett dugg. Kanske nästa år. Jag får hoppas då istället.



Läskigt med prover är det helt klart..

Etnies

Nu är min bror lycklig över en ny pryl. igen. Det blev ett par coola Etniesskor den här gången. Måste säga att jag nästan blev lite avundsjuk. De är grymt snygga. De skulle passa hur bra som helst att dansa i. Synd bara att de var för stora. jag får köra vidare på mina vita adidas helt enkelt.

I helgen ska jag börja lägga in lite bilder på saker jag köpte nyligen och så. är på tiden. Jag lyckades faktiskt hitta sladden som man behöver för att kunna göra det. Jag har inte lagt in bilder på datorn på evigheter. Har inte tagit myckat kort heller för den delen.

I nian var det en tjej i min klass som tog kort på typ allt! hela tiden sprang hon omkring med sin kamera. man vissta aldrig när risken fanns att amn blev med på en bild eller två.

Enda gången jag haft med kamera til skolan var på spexet! XD Det var väldigt lägligt då kände jag.

Ingen snö

I den här lilla, grå, tråkiga stan finns en skidbacke som det på vintern brukar vara snö i.

Men inte i år. Det helt sjukt dåliga vädret går mig på nerverna snart. Sverige i all ära när vädret är okej men den här vintern tar priset i mest kassa väder. Grattis! Vårt fel eventuellt?

Det här kan bli en vinter då skidbacken i vår stad aldrig varit igång. varenda år sedan den startade så har den annars varit det. I år kan det bli annorlunda.

Makaroner

Pasta, makaroner och lasagne. Det är grejer. har aldrig varir rik´tigt förtjust i potatis direkt men pasta och sånt är riktigt gott! Ris med för den delen. åt precis det. Mums!

Om man är i Nordstan och shoppar eller om det är något annat man hittar på i närheten så finns det ett så himla gott matställe där. Pasta Prego heter det! Där betalar man 74 kronor elelr vad det nu är också får amn äta massor emd pasta från en buffe' som de har där. Någon mer än mig som gillar det matstället?

Tuggummin

Tuggummin i all ära. Speciellt Extra Sweet Fruit. men nu ahr jag gjort någonting klantigt. Jag lyckades svälja det! Så dum är jag!XD Sånt gjorde man ju typ när man var fem och jag lyckades med det nu. Klant.


Estetisk verksamhet

I skolan har alla ettor estetisk verksamhet på torsdagar. Det tycker jag är jättekul och själv har jag dans. framöver nu ska det vara väldigt många lektioner som är inställda eller på något annat sätt inte kommer ske så då har vi i uppgift att komma på en egen danskoreografi. Det ska bli spännande. Jag hoppas att det kommer gå bra att hitta på någonting och att det blir möjligt att genomföra den dessutom;)

Den som lever får se, som vår kemilärare alltis så vist påpekar för oss;)

Ledig?

Det är snart lov. Men våra lärare fattar inte att vi vill ha lite fritid. Jag ska läsa tre böcker, öva till två prov, lämna in 2 inlämningssaker och helst vill jag hinna andas med. Är det för mycket begärt?

Lite andrum får jag förhoppningsvis. Komma på en danskoreografi ska jag göra med.

Vi vill ha fredag idag..

Snart får jag min önskan uppfylld. Min väntan efter fredag eftermiddag vecka 6 är nära nu. Bara en dag kvar. Får se om det blir något bloggande imorn. Ska som jag nämnt tidiagre till min snälla mormor för att få hjälp med mitt syprojekt:) Efter det blir det som vanligt en tripp till hallen där jag, tillsammans med en eller två till ska träna trettonåringarna till Malmö. Det är alltid kul;) Kanske skulle göra en karriär som tränare i framtiden? Jag har en förkärlek till att vara tränare till yngre. Det är mycket lättare att vara det til dem än till de i samma ålder.

På lördag blir det då dessutom av att jag kanske åker till Falköping för at hjälpa till.

Snart redo

Jag ska till Ica senare ikväll för att köpa KRAV-bananer. De är små och smidiga och perfekta att bära med sig i skolan när man ska skjuta på folk. Ska köpa dem så jag är redo till imorn när leken Killer börjar. jag var idag och hämtade lappen där namnet på mitt offer står. Bara inte ajg själv åker ut imorgon.. Det vore kiligt. Då får jag heja på några kompisar som också är med i så fall. Hoppas det kommer gå bra;)

Vinnaren får dessutom fyra biobiljetter och bio är ju alltid trevligt:)




Drömma kan man ju.. Det är typ 120 pers med på den leken så oddsen att jag vinner är inte så stora..



en teater jag rekommenderar!

Igår var det alltså teater med skolan på kvällen. Brott och straff hette den. jag ahr själv inte läst boken men min svenskalärare sa idag att den var rätt lik den. Jag tyckte i vilket fall teatern var jättebra. jag och mina kompisar satt långt fram och man såg då väldigt väl alla detaljer och skådespelarnas ansiktsuttryck. Skådespelarna var grymma.
kanske att den möjligtvis var lite lång. Den var 3 timmar. Fast efter halva tiden var det paus i ungefär 25 minuter.
I slutet blev det jobbigt även om den var som bäst då fast det berodde på att jag är FRUKTANSVÄRT kvällstrött.

Priser:

över 26 år 160 kr
20-26 år 90 kr
tonåringar 60 kr
grupp 140 kr + fribiljett
skolor 30-50 kr.

För teaterälskaren eller om man tycker det är lite kul ibland så där som det är för mig så var den här jättebra!

Den går på Backateatern i Gbg.

Backa Teater

Bild och prisinformation kommer från deras hemsida: www.stadsteatern.goteborg.se/backateater/

Religion på gång

Nu blir det till att sluta bloga för idag. Ska snart åka iväg ock måste hinna plugga lite religion före. Ska förbereda ett tal i engelska också. Godnatt! eller nåt..

Ha det bra! :)

Äpplen och bananer

Nu är jag anmäld till Killer som är en lek som ska gå på min skola. jag får alltså vara beredd på att ta med mig äpplen och bananer på fredag för då börjar leken. Hoppas jag inte blir utslagen första dagen. jag kan ta med mig ett gulligt gosedjur också. Då blir man åtminstone immun mot bananattacker:P


Kanske en liten gullig björn?har en liten söt sak som skulle passa perfekt att bära med sig i fickan.

Busy..

Även denna helg har jag nästan bokat upp mig. Den här helgen går färden till Falköping där jag ska vara med och coacha som vanligt i en badmintontävling. Många av de små barnen som jag tränar på måndagar ska vara med så de ska jag försöka peppa och heja på;) Ska försöka hitta någon som åker relativt sent med. Känns jobbigt att gå upp svinigt tidigt när man bara ska åka med.

Upptagen med massa grejer även den här helgen alltså.

Nytt rum:)

Igår kom provresultat på om källaren är radioaktiv eller inte. Värdena var under gränsvärdena vilket innebär att jag får flytta ner till källaren. Ska bli ku att göra om tycker jag:)

Jag hoppas att det kommer bli som jag har tänkt det.

Jag är på g

har nu köpt tyg till min framtida kjol. Applåder tack! nej men ärligt, jag trodde knappt jag skulle ta tag i det men nu har jag gjort det:) Ska dessutom till mormor på fredag för ett första försök att börja. Sedan ahr jag ju dessutom ett lov efter det så det är ett ypperligt tillfälle att prova sig fram.

Tjockt skinn

Jag har problem med fet hud och finnar i perioder. För ungefär ett år sen så frågade min lilllebror varför jag höll på att ta massa krämer mot fet hud och så.
Jag svarade såklart att det var för att jag hade fet hud.

Några dagar senare frågade en kompis till honom mig varför jag tog sån kräm. Min lillebror förklarade då vist att det var för att jag hade tjockt skinn.

Haha!! Ord som har samma betydelse på sätt och vis kan få en helt annan innebördXD

Kom och tänka på den grejen igår när jag smörjade in mitt ansikte för att det den här gången var torrt. Det måste vara något med vinterluften.


Den använder jag. Det är en fuktighetskräm fast för fet hud. Även om det känns som om huden ramlar av är det ändå fett..:(
hatar min hud

Dålig bloggare

Det är jag. åtminstone oregelbunden. Några dagar kommer det tio inlägg per dag men som det blev igår så blev det inte ett enda.

Som försvar kan jag säga att jag hinner inte. Det är grejer med skolan, badminton, kompisar och övrigt i princip hela tiden. Om en timme ska jag till exempel på en teater i gbg. Hoppas att den kommer vara bra.

Igår var det som jag tidigare sagt en föreläsning om skillnader mellan mäns och kvinnors hjärnor. Det var väldigt intressant. Hon som föreläste var lite av en feminist. Hon lyckades vrida det mesta till att kvinnors hjärnor var bättre på alltXD

Jaja.. Kul var det i alla fall. Hon som föreläste hade aldrig tidigare föreläst för gymnasieelever så det kändes som om det ibland blev lite svårt. Lite anpassat var det dock. Hon var en bra talare hur som helst.

Fika fick vi också;) Me like:)


Kakor från Gille var smaskens;)

Brott och straff

På onsdag händer det grejer med. Jag ska då åka till Gbg och se på en pjär som heter brott och straff. jag hoppas att den ska vara bra. Billigt var det i alla fall. Min skola fixar resa dit och hem och resan plus biljett till att se det här kostar bara 50 kronor. Jag tar chansen. Inte ofta man får en sån chans för ynka 50 spänn.



Pjäsen är en modern skildring av den här boken. Boken är en roman på ca 600 sidor och pjäsen är 2.5 timme.


Gratis smakar bäst

Så sa alltid min mamma när jag var mindre.
Det uttnyttjar jag verkligen nu den här veckan. Imorgon ska jag till exempel se på ett förhoppningsvis intressant föreläsning. Ska uppdatera om den var bra eller inte imorgon.

Sen ska jag också anmäla mig till en tävling som ska gå på skolan. Killer heter den. den går ut på att man ska slå ut sina motståndare på lite olika sätt. man skjuta på dem, eller aa man ska sikta med en banan. Man också börja fäktas med purjolök. Kasta granat i form av ett äpple är också helt okej;)

Haha jag tror att det kan bli spännande. Den som är kvar i slutet sen och som har lyckats vinna över alla får 4 biobiljetter:) Hoppas kan man ju;)


Ett perfekt vapenXD

Tyg

på tisdag ska jag ta tag i min plan om att sy en kjol. Ska gå och köpa tyg då. Förhoppningsvis hittar jag något passande:)

På fredag sen ska jag gå till mormor som ska få äran att hjälpa mig. Hon ser nog fram emot den här planen minst lika mycket som mig. Ska bli lite kul. Lovar att jag ska visa en bild om den blir lyckad:)

Längtar

Jag bara längtar nu. Till en massa grejer.
Dels vill jag ha lov. Nu är det bara en vecka kvar till dess. Sedan vill jag träffa M med!

jag vill att han ska komma hem och krama om mig! Saknar honom så mycket! Tyvärr dröjer det ett tag. Så länge får jag ha små andra grejer som jag kan längta till, som typ lovet och att åke till Malmö. Malmö ska bli så himla kul! Jag hoppas att det kommer gå bra för trettonåringarna då:)

En av tjejerna som ska med sa att även hennes systar såg fram emot att åka med ( hela deras familj ska åka) eftersom att det tydligen finns ett shoppingcenter precis bredvid hallen;)

Är det så att det blir en lucka på några timmar ska jag passa på att kila dit. Vi får se;)
jag är shoppinggalen. Ändå var jag iväg i torsdags. Knäppt.

Veckan går..

.. mot sitt slut. Ännu en söndagkväll sitter jag och funderar på vad jag egentligen gjort den här helgen. Just den här helgen ärd et lätt att komma på. Jag har skuttat runt i en hall och coachat både brodern min och andra i hans ålder samt att jag hejat på resten av klubben såklart.

Den sista matchen som min bror spelade var så kul. Det var en klubb som åkte till vår tävling som en klubbresa, vilket innebar att de var ca 70 pers sammanlagt med alla spelare och föräldrar och så. När min bror är ute och spelar brukar han dessutom spela dubbel med en och samma kille som kommer från just den klubben. Det innebar att i dubbelfinalen hade de en hejaklack på 100 stycken typ om man räknar med folket från vår klubb medXD DET kan jag säga er händer sällan på ungdomsnivå på en sån tävling som den här helgen. Riktigt bra stämning helt enkelt! Jag älskar badminton! Men det är nog inte någon som inte redan märkt det;)

badmintonen är slut för den här helgen

Nu var det slut för den här gången. En del vinster för min klubb:)

Kul såklart!
Nu är jag bara så grymt trött. har liksom varit i en hall hela helgen så nu är jag helt deg i huvudet. Kan typ inte tänka överhuvudtaget. Bara sitta vid datorn och knappa på tangentbordet.

Fredagskoldagen..

var jobbig.

Först idrott och det är kul, jag kan egentligen inte vara med på grund av min j'''a körtelfeber men just nu har vi teori några veckor framöver så det var väldigt passande;)

Kostlära var det igår. Det behöver jag veta om. Jag är inte nyttig av mig. Fast jag måste lära mig att använda mig av det i praktiken och inte bara i teorin.

Matte väntade sedan. Gick riktigt bra.

Tyskan och Samhällen rullade på som vanligt och sen blev det dags för det fruktade kemiprovet som skulle göras..
Det var svårt och det var hemskt.

Tävling

Idag är det helgen som det ska vara tävling. Jag hade chans tills ovmorgon och då få gå upp sent och inte åka iväg förrän halv tio, men självklart vaknar jag tidigt ändå. Så blir det ofta när jag verkligen FÅR sova. Vaknar tidigt ändå. Idag var det tio i 7 som ajg vaknade. Hade lätt kunnat vakna två timmar senare om jag kunnat. jaja jag ska inte klaga nu hinner jag blogga istället. Hann inte det igår. Full rulle eller så var datorn upptagen.

Skoldagen var lång igår säger jag bara!!




Lyckad shopping

Shoppingen i torsdags blev hur shoppad som helst. hade tänkt lägga upp bilder på vad jag hade köpt men jag hann bara inte det. Just nu skulle jag vilja det men jag kan bara inte hitta USB-sladden till datorn. Den lyckas alltid försvinna när jag vill ha den.

När jag ändå lägger in bilderna sen på vad jag har köpt skulle jag alltid kunna lägga in lite andra bilder med som jag hade tänkt ladda upp här. Hoppas det inte tar hundra år bara då blir jag lite irriterad..

I vilket fall blev shoppingen lyckad!:)

Hade tänkt köpa ett par vita tygskor och ett rutat block. Ett rutat block bedhövde jag aldrig köpa för det hittade jag ett hemma precis före vi åkte.

Men ett par vita tygskor lyckades jag hitta:) På Stadium har de ett märke som heter Race Marine. Gillar det märket dels för att skorna är snygga och sedan så kostar det inte mycket heller.

Ett par vita tygskor köpte jag alltså för 199:- :) Lyckad köp tycker jag allt.

Sedan blev det lite andra saker. Fast bara på rea;p
Ett par ballerina som är bra till sommaren ( hursköna som helst, det är typ velour inuti dem) för 50 :-
Lite underkläder blev det också. De köpte jag på Cubus rea ;)

Lyckad shoppingdag. Bara 330 :- fattigare för alla gjejer.

Små söta barn

jag vet inte om jag har nämnt det men jag tycker barn är så himla gulliga.
När jag stod i duschen efter träningen i onsdags så ver det en liten tjej som började prata med mig bara sådär;)
Jag var också oblyg av mig när jag var liten, kunde prata om vad som helst med vem som helst. Tänk om man hade varit sån nu! Haha!!

Jag sommarjobbade även på en förskola i somras och det var verkligen hur kul som helst! barn är så glada och spontana och man vet aldrig vad de kan få för sig att hitta på;)

RSS 2.0